Friday, July 23, 2021

Kvinnliga kapitalister föredrar kapitalism framför feminism


I och för sig intressant, men varför så överraskad? Jag tror att den postmoderna vänstern stör sig på att skogsindustrin fortfarande inte är den vänsterliberala kontrollapparaten underdånig. Den verkar vara mer genuint nyliberal... 

Nätverk för kvinnliga skogsägare präglas av maskulina ideal

8 comments:

  1. Jag undrar vad kulturgeografiska institutionen anser om manliga skogs*arbetare* med stora svällande muskler och motorsågar i högsta jävla hugg? Eller den stora skogs*arbetar*strejken...var det 1976?

    ReplyDelete
  2. Varför denna märkliga fokusering på kvinnliga *skogsägare* istället för kvinnliga skogsarbetare (de som planterar träden har väl traditionellt varit kvinnor)?

    ReplyDelete
  3. Jag vill läsa en avhandling om manliga strejkande syndikalistiska skogsarbetare med svällande biceps och riktigt stora yxor som ser ut som fucking jävla hillebarder när man svingar dem HA HA HA

    ReplyDelete
  4. UTROTA ALLA JÄVLA VARGAR OCH BJÖRNAR I SVERIGE, VI BEHÖVER DEM INTE

    ReplyDelete
  5. Envig med brunbjörnar, annars inget ackord?

    ReplyDelete
  6. Okej, allvarligt talat, jag tycker faktiskt att problemställningen känns lite märklig. Och så den postmoderna jargongen förstås. Varför anses ett *kapitalistiskt ägarnätverk* vara "postfeministiskt", det implicerar att dess naturliga tillstånd på något sätt är feministiskt? Men varför i allsin dar då?

    ReplyDelete
  7. Hur klasslös är feminismen idag, egentligen?

    ReplyDelete
  8. Kan vi inte utrota alla kommunikatörer och HBTQP-certifierare istället?

    ReplyDelete