Thursday, July 29, 2021

"Folkutbytet är en myt"


Jag sitter och funderar på varför "alla" anti-rasister i de officiella medierna plötsligt har börjat lyfta frågan om "folkutbyte"? Visst, de säger att det är en högerextrem konspirationsteori, men tidigare har det ju inte ens nämnt denna teori. Så varför har de börjat göra det just nu? Den är väl varken mer eller mindre spridd idag än under migrantkrisen 2015 (när jag stötte på konceptet för första gången). 

Kan det vara så allvarligt att medierna subliminalt tror, vet eller tror sig veta *att det faktiskt är sant*, att denna insikt drabbade dem under den senaste tidens brottsvåg, och att det därför attackerar åsikten öppet som en märklig form av psyko-drama eller exorcism? Annars hade de ju ganska enkelt kunna tysta ner föreställningen. 

Jag antar att de inte brukar lyfta t.ex. tanken att media "kontrolleras av judar", att arierna är kosmiska väsen som kommer från den svarta solen, och så vidare...

Här är förresten en anti-rasistisk blogg som verkar tro att konspirationsteorin är sann! 

"Fler barn och ungdomar än någonsin tidigare har utländsk bakgrund"

"Den svenska arbetarklassen består till stor del av invandrare"

"Sverige är västvärldens mest mångspråkiga land"

5 comments:

  1. Alla som blir medborgare är svenskar, altså blir det inget folkutbyte. Detta kan med fördel utnyttjas vid defensiv krigföring. Utropa bara alla soldater som kränker gränsen till svenskar så är de våra soldater. Gud vad snopen Putin kommer att bli om han försöker sig på något fuffens mot Sverige.

    ReplyDelete
  2. Appropå folkutbyte:

    https://mobile.twitter.com/althogerfiktion/status/1197106844709330947

    ReplyDelete
  3. Vissa tweets låter som tagna från Twitters guldålder för circa 6 år sedan.

    https://mobile.twitter.com/althogerfiktion/status/1237334320622206977/photo/1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Håller med om det. Tror även signaturen medvetet(och bra) kopierar Jan Stenmarks kollage-stil. Brukade alltid läsa Galago på den tiden den faktiskt var bra.

      Delete
  4. Har lagt till en ny länk i inlägget ovan. Också från Hübinette.

    ReplyDelete