Sunday, August 15, 2021

En rabiesspruta verkar ju mer relevant här


Vad är det här för dumheter? 

Serbisk eremit uppmanar alla att vaccinera sig

15 comments:

  1. Lite åt Aghori-hållet ändå, eftersom han sägs leta mat i soptunnor. Fast inte riktigt lika hård som en sann tantrika, trots allt!

    ReplyDelete
  2. Eller också är *vaccinet* en del av hans Aghori-grejer...

    ReplyDelete
  3. Är man inte en rutinerad Aghori som härdat sig med gifter och patogener i årtionden gör man alltså bäst i att skippa vaccin.
    Kom att tänka på bajsmannen på Hultsfred, han var sannerligen en Aghori i den högre skolan, även om han kanske inte visste om det. Imponerande vad han kunde sätta i sig utan att bli sjuk.

    ReplyDelete
  4. Ska kolla så snabbt jag kan (eller så snart jag smält maten). Noterar annars att AB nu skickat reportrar till Molkom för att verkligen gå till botten med tantrafestivalen, ha ha, den verkar ha blivit en rixangelägenhet, men okej, det beror ju på att Norge rödlistat hela Värmland, rätt kul ändå (om man inte bor i Värmland) att en flummig New Age-tillställningen leder till brödrafolkens gräl...

    ReplyDelete
  5. Kolla Christoffer Dulnys twitter. Han trollade det där prettot Magda Gad riktigt snyggt

    ReplyDelete
  6. Förresten, appropå coronan på tantratillställningen så händer det mycket konstigt bland New Ageiga värmlänningar. På samma ställe höll en batiktant på att råka riktigt illa ut när man skulle lära deltagarna den esoteriska "kampkonsten" Yellow Bambo.
    https://www.youtube.com/watch?v=5TVR67ApSXY

    ReplyDelete
  7. Det verkar vara "fake martial arts episode 7,000" eller något sådant.

    ReplyDelete
  8. Från Wiki. De presenterar batikhäxan så här:
    "Mervi, an older, female former career counselor from Finland. She suffers from a lack of saliva, but some activities are so exciting that it is produced. In the psychic energy exercise, she is knocked over, and the instructor claims that she failed to defend herself with the energy."

    https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Miles_North_of_Molkom

    ReplyDelete
  9. Visste inte att festivalen var så stor, det förklarar kanske ett och annat vad beträffar smittspridning och sådant...

    ReplyDelete
  10. Stackars finskan. Yellow Bamboo är totalt geschäft. När en skeptikerorganisation skulle granska deras föemågor sänkte man angriparen med en dold elpistol. Var dock för länge sedan när tramset bara fanns på Filipinerna.
    Filipinarna har välförtjänt rykte om sig att vara enormt duktiga på att slåss med käpp och kniv. När västerlänningar började söka sig dit för att lära sig den senaste hypen inom kampkonst uppstod en stor marknad för bedragare.

    ReplyDelete
  11. Aha. Filippinerna. Är det inte därifrån "psychic surgery" kommer också? Hittade ingen info på nätet om yellow bamboo, det enda som kom fram var artiklar om gul bambu, alltså växten! :D

    ReplyDelete
  12. Stämmer. Mycket magiskt tänkande inblandat u en del av deras stilar. T ex döda motståndaren genom att kniva hans skugga.
    Tror YB ursprungligen krävdee en bamvukäpp i var hand för att "fungera".

    ReplyDelete