Saturday, August 21, 2021

Alexander Bard: Hemlig medarbetare på Fria Tider?


Fria Tider publicerar en artikel som försvarar pornografi. Det var ju...intressant. Kanske krockar med andra agendor hos denna publikation?  

Bankerna tvingar Only Fans att sluta med porr

9 comments:

  1. Blev en smula besviken där. Vad ska FT dra en lans för härnäst? Frederic Federley?

    ReplyDelete
  2. "Märkligt" hur tolerant tramsvänstern varit mot Pormhub. Siten lät under lång tid juridiskt bekräftade våldtäkter ligga uppe trots vädjan från offren om att klippen skulle tas ner. Men vad är väl sånt mot siter som t.ex luftar lite invandringrestriktiva tankar?

    ReplyDelete
  3. Det stämmer,det finns en bisarr porrliberalism inom delar av den amerikanska vänstern. Hur den falangen kan samexistera med extrema puritaner som spårar ifall 30-åringar dejtar 22-åringar föstår jag inte alls. Alla hatar Trump och stödjer BLM?

    ReplyDelete
  4. Tror åtminstone en del av tramsvänstern ovilja att ta i detta var att flera av gruppvåldtäkterna som läs ut på Pormhub var utlaggda av MENA-itiska groomungligor som antagligen gillade att briljera med sin förnedring av minderåriga brittiskor.

    ReplyDelete
  5. Hellre då anta att dessa brittiska flickor(ofta från hem för föräldralösa barn) underkastade sig denna nerdrogade förnedring frivilligt. Annars kunde ju folk tro att man var rasist.
    Gud vad jag hatar dagens västerländska vänster.

    ReplyDelete
  6. OT. Hörde just att Löfvén tänker avgå...

    ReplyDelete
  7. Hoppas ett ännu större stolpskott efterträder. Är på lite accelerationistiskt humör. Vill se hon den där totala bimbon, Veronica nånting som ny partiledare för S.

    ReplyDelete
  8. Äsch! Hörde senaste bubbla. Är ju inte alls samma härliga uppställning av bimbosar som kandiderar som vid förra valet av partiledare. Jag hade hoppats få se Veronica Palm som partiledare.

    ReplyDelete
  9. https://www.friatider.se/vandningen-only-fans-stoppar-inte-porr

    ReplyDelete