Tuesday, August 24, 2021

Om SD-sfären och 15-åringen

Wehrmacht-frivilliga från Korea 

Såg just att "Fria Tider" kallar den 15-årige wanna-be terroristen i Eslöv för "utländsk" och "tredje världen-bakgrund", vilket fick mig att reflektera lite över deras Volksgenosse Jackie Arklöv, som ju inte direkt var kritvit á la Niedersachsen. 

Du har ju även Puttes tjetjenska legosoldater i östra Ukraina, Karl XII:s allians med tatarer, turkar och tattare, muftin av Jerusalem under det totala kriget med stort TK, und so weiterisch. Låter ju nästan lite multi-kulti. 

Men jag kanske har missförstått något, som vanligt? Sedan har vi förresten den här... 

Om SD-sfären och 15-åringen

8 comments:

  1. Lägg märke till hur jag på ett närmast briljant sätt pikar både SD-sfären och Tobias Hübinette genom att lägga upp en bild av koreanska frivilliga i Wehrmacht. I´m a genius, boys and girls. Almost like a trolling Taliban...

    ReplyDelete
  2. Den var bra. Kunde varit något Anglin menat fram. Fast nu blir ju du nästan lika misstänkt för tallibanflagge-memen som han.

    ReplyDelete
  3. Undrar vad Hubinette själv vill att hans brandattentat mot tjejen som dumpade honom ska räknas som? Ett koreanskt eller ett svenskt hjältedåd?

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Här en kvinnlig variant på samma arketyp:
    https://images.app.goo.gl/Qf6MB5mWCvsJmCDF8
    Varför är det så kul med stalker-humor? Måste vara ett helvete att var utsatt för.

    ReplyDelete
  6. Här ett stycke utsökt stalker-humor med feminist-favoriten Mr Cool:
    https://youtu.be/Li-2l6NQ_VM

    ReplyDelete
  7. Totalt extra OT:
    Satan! I dubbel bemärkelse. Man kan nog utgå från att ToB är en psy-op nu.
    https://dailystormer.su/top-atomwaffen-satanist-exposed-as-well-paid-fbi-informant/
    Jag som tyckte det var så underbar oavsiktlig autist-humor med ett gäng satanist-aspisar som helt organiskt lyckades bli bjudna på VIP-resor till Norkorea och drev studiecirklar i songun-filosofi.

    ReplyDelete
  8. Det var inte lite pengar FBI:s cirkelledare inom ToB och Atomwaffen fick för sitt påeldande av autist-nazist-satanister i våldsammast tänkbara riktning.
    Som om man inte hade tillräckligt att göra med grupper som är tillräckligt farliga på egna meriter. Den här sörjan stinker till himlen.

    ReplyDelete