Friday, November 26, 2021

OMICRON PANIC

 


Here we go, right on schedule... 

22 comments:

  1. https://dailystormer.su/omicron-takes-over-the-media-blanket-coverage-doom-is-now/

    Being aboriginal doesnt seem to give you any slack when Australia steps up the game. KZ-camps för evryone, regardless of face.

    ReplyDelete
  2. Altså, PCR-test kan INTE avgöra vilken variant av viruset man har. Det är betydligt mer avancerad och mycket dyrare utrustning, samt folk specialutbildade i hur denna utrustning används som krävs. Jag vill se underlaget för denna senaste dödsvariant av corona. Jag kräks på det här tramset nu. Är detta det värsta och och mest omfattandet exemplet på "Har man inte problem så skaffar man sig det" i mänsklighetens historia?

    ReplyDelete
  3. The Aboriginal thing sounds like military-imposed apartheid, shouldn't the left protest it?

    ReplyDelete
  4. Coronapandemin verkar vara värre än en så att säga genomsnittlig pandemi,men fortfarande mindre allvarlig än spanska sjukan exempelvis. Jag tror att makthavarna använder pandemin för att dölja systemets kris och driva igenom olika regleringar och kontrollåtgärder i hopp om att detta på något sätt ska skjuta upp krisen eller göra utfallet mer hanterbart. Om detta kommer att lyckas är väl en annan femma...

    ReplyDelete
  5. Hade vi haft en fungerande sjukvård i västvärlden hade man inte haft problemet med "ökat tryck på sjukvården" och således inget argument för en stenhård lock down...

    ReplyDelete
  6. Stör mig lite på att så många inom vänstern verkar stödja lock downs eller rentav kräva hårdare tag,utom när det är dags att BLM-protestera förstås...

    ReplyDelete
  7. Har du förresten hört det där med "Xi variant"? Faktiskt lite kul...

    ReplyDelete
  8. Ha ha ha, en (tyvärr låst) artikel i Expressen kallar omikron "trehövdat monster". Precis som Kerberos på bilden här ovan!

    ReplyDelete
  9. Jasså Xi den G*****n hade kunnat ta illa upp? Men vad ska varianten efter Kerberos heta? Medusa kanske? Eller Pandora? Medusa blr bra. Man blir liktstel direkt som ovaxxad om man smitras.

    ReplyDelete
  10. Hurra, hurra, Hurra!
    Grattis alla vaccinälskare! Ser ut som at4 vi ska få ett helt nytt vaccin med tillhörande boosters bara för senaste varianten. OBS! Bosters för detta vaccin är EJ kompatibla med ditt gamla grundvaccin. Du måste altså ta bägge grundvaccinen och respektive boosters för att ha ett fullgott skydd.
    Herre Gud vilket cluster fuck...

    ReplyDelete
  11. Eller så sköter man helt i vaccin och använder ivermec4in iställe5. Tänkte försöka få det utskrivet på vårdcentralen, lol. Kan vara bra att ha hemma.
    https://youtu.be/E1GF0H9V_1g

    ReplyDelete
  12. Dr Campbell är en covid-vaxx älskare som börjat ändra åsikt så passa på att se innan han minneshålas.

    ReplyDelete
  13. Och ja, jag vet att han *bara* är sjukskötare och inte läkare. Blev plötsligt jäkligt viktigt för alla vaxx-fetischister att tjata om det så fort han ändrade åsikt. Men han ha4 ral4ätiskt doktorerat även om han inte är läkare, så hans titel är helt korrekt.

    ReplyDelete
  14. Som väntat nekades jag Ivermectin på vårdcentralen. Vitrocken gjorde dock sitt yttersta för att övertala mig att ta vaccin istället. Jag gjorde mitt yttersta för att slå på varenda ett av hans usla argument. Tror han ville strypa mig innan jag kom därifrån. Men kul var det, i alla fall för mig. Lite dyrt nöje dock.

    ReplyDelete
  15. https://tv.aftonbladet.se/video/334510/faa-covidbeviset-under-huden-gaar-att-faa-som-ett-chip

    ?????!!!!!

    ReplyDelete
  16. Folk i allmänhet håller på att gå in i någon sorts avancerat sadimachokistiskt förhållande med makthavarna. Man älskar att bli kontrollerad och plågad, samtidigt älskar man att misstänkliggöra och plågad alla som inte vill underkasta sig.

    ReplyDelete
  17. Hänger detta på något vis ihop med att det är så inne med S/M numera? Hörde en intervju med en gammal hippie-tant som hade praktiserat ett ytterst promuskuöst och fritt sexliv i sin ungdom. Hon sa en mycket intressant sak: Hur frigjorda man än var så fanns det en sak nästan alla såg ner på, nämligen S/M. Det var det töntigaste av det töntigaste och folk som ville syssla med dylikt blev utskrattade och utstötta ur hippiegemenskapen.

    ReplyDelete
  18. Det blir ju lite bisarrt när munskydd används som ett slags politisk eller social markör, istället för vad de faktiskt är: ett försök att stoppa en sjukdom...

    Som när makthavare bär mask. Det är absurt - de kan väl testa sig själva och alla i sin närhet? Och isolera sig från alla som är otestade? Vad är problemet? Nej, de bär mask av symboliska skäl. Formellt kanske för att uppmuntra allmänheten att göra det, reellt av andra skäl.

    Annars måste jag säga att det hela håller på att spåra ut totalt, både Tyskland och Österrike tänker införa tvångsvaccinering, då har man ju fått något slags bokstavlig "liberal fascism".

    Det går inte att tvångsvaccinera miljoner människor. Möjligen kan man bötfälla dem om man har bra folkbokföring. Fängsla dem? Går inte heller. Om folk reagerar med kravaller kan det bli riktigt otrevligt nästa år...

    Och så lär väl Hübinette få en del att göra, eftersom många ovaccinerade är invandrare från "tredje världen".

    Det kommer att bli ännu värre om omikron faktiskt visar sig lika smittsamt och/eller farligare än vanlig COVID, särskilt om vaccinet inte biter på den nya varianten...

    Hoppas att den där tanten i Sydafrika som upptäckte skiten har rätt, och omikron visar sig vara en storm i ett vattenglas.

    ReplyDelete
  19. Senaste konspirationsteorin på nätet verkar vara att något stort kommer att hända runt februari-mars 2022. Något i stil med 9/11 i historisk betydelse. Oklart vad.

    OK, folk på nätet snackar alltid så där, men tyvärr kommer 2022 nog att bli värre. Fast det positiva kanske är att folk vaknar upp ur sin S/M-kink...

    ReplyDelete
  20. Lock everyone down instead! Or...?

    https://www.greenleft.org.au/content/stop-scapegoating-migrants-and-poor-covid-19

    ReplyDelete
  21. En del av fotona är surrealistiska:

    https://www.greenleft.org.au/content/freedom-protests-are-far-right-con

    https://www.greenleft.org.au/content/we-need-out-mobilise-far-right-conspiracists

    https://www.greenleft.org.au/content/photos-dont-fall-far-right-lies-vaccines-save-lives

    Australien.

    ReplyDelete