Wednesday, May 5, 2021

Skyll er själva




Revolutioner sägs som bekant äta sina barn. Den senaste revolutionen verkar mer intresserad av att äta *föräldrarna*. Den här typen av dumheter kan anti-rasister från GenX (?) råka ut för när de ska försöka undervisa den yngre generationen anti-rasister i anti-rasism. Det verkar som att den där amerikanska bizarro-sekten har kommit till Sverige. Från Tobias Hübinettes blogg. 

Anti-rasistiska föreläsare anklagas för "rasism"

12 comments:

  1. Vad i allsin dar är "z-ordet", "l-ordet", "i-ordet" och "g-ordet"? Vilka jävla tramsiga tönterier!

    ReplyDelete
  2. Får man tala om "hamiter" och "australoider" fortfarande, eller är det också berufsverboten?

    ReplyDelete
  3. Det finns inga smålänningar.

    ReplyDelete
  4. Antirasism av idag är som krogslagsmål. Den som slår först vinner oftast. Det går att vinna efter att ha tagit emot första smällen men det är svårt och riskabelt. Bäst att slå först själv innan någon annan gör det.

    ReplyDelete
  5. Fan, trodde jag hade koll på tönterierna. Z-ordet är så klart zigenare. Men sen hängde jag inte med. Kan G-ordet vara "Guling"?

    ReplyDelete
  6. Ja, eller hur? Tittar just nu på Hübinettes blogg, han verkar faktiskt ha en del intressanta idéer. Verkar splittrad på något sätt. Väldigt "woke" på många sätt, men samtidigt motståndare till utlandsadoptioner på ett sätt som nästan låter "essentialistiskt" - resten av vänstern uppfattar honom som kontroversiell av den orsaken. Funderar ev på att köpa hans senaste bok och recensera den här på bloggen.

    ReplyDelete
  7. Såg inte ditt andra inlägg. Jag gissade också på zigenare och guling, men vad i allsin dar är "l-ordet" och "i-ordet"? Det handlar om ord från 60-talet, så "l-ordet" kan inte vara lesbian...

    ReplyDelete
  8. Ah jo, han är "problematisk". Litegrann för att han försökte elda upp exet och hennes nya snubbes lägenhet men såklart mest för sina kätterier.
    Ska man pdykologisera tror jag han vill straffa hela svenska folket för hans adoption.
    Men han har skrivit väldigt bra om hur korumperad adoptionsindustrin är och hur störda många adoptivföräldrar är.

    ReplyDelete
  9. Appropå adoptivkoreaner som ger igen kom jag att tänka på Mia Farrows "dotter".
    Farrow hade som mål att "adoptera ett barn av varje ras". Vadå västerländskt frälsarkomplex? En av adoptivbröderna sa att koreanskan var det enda av barnen som vågade trotsa ragatan Farrows skräckvälde, oavsett hur hårda bestraffningarna blev.
    Tror att hon någonstans på vägen klurade ut att den ultimata hämnden på Kändis-Farrow var att sno hennes kändis-karl.

    ReplyDelete
  10. Ja, han var väl bokstavlig anarkist ett tag...

    Till en början fick jag intrycket (av intervjuer etc) att han egentligen ville bli svensk! Fast hans definition av "svensk" kanske var färgblind? Nu får jag snarast intrycket att han egentligen vill vara riktig korean.

    Visste inte att adoptionsindustrin var *så* korrumperad som den verkar vara, jag menar Sverige verkar ha utpressat Sydkorea med att rösta till förmån för Nordkorea i FN om inte Sydkorea fortsatte att skicka adoptivbarn wtf?!

    ReplyDelete
  11. Mycket skumt i den industrin på alla nivåer.
    Men själva grundidén att adoptera en unge från långtbortistan och tro att allt går rätt till är löjlig. Hur ska man kunna ha någon rimlig koll på att man inte köper sig ett kidnappat barn? Eller ett barn som skulle fått en helt ok tillvaro i ursprungslandet?
    Om man nu vill hjälpa barn i långtbortistan kan man ta pengarna adoptionen skulle kostat en och ge dem direkt till fattiga mödrar i långtbortistan. Sen kan man skaffa ett husdjur istället och leva ut sina tahandom-känslor på.
    Jäklar vilken Norensk stämnning som lär infinna sig när ens adoptivbarn i tonåren får reda på att det i själva verket slets ur armarna på kanske utmärkta föräldrar och såldes dyrt till adoptivföräldrarna. Naturligtvis med flera mellanled som får allt att se legitimt ut. Som när man tvättar pengar.
    Var ju nyligen Chilenska adoptivtivbarn i sverige som i vuxen ålderfått reda på att de sålts av pinochett-regimen som ofta tvångsomhändertog barn från "kommunister". Undrar hur stämningen blev på nästa släktträff.

    ReplyDelete
  12. Det stämmer. Om Hübinette har rätt var det hela dessutom ett medvetet försök att bedriva social ingenjörskonst i "anti-rasistisk" riktning, man undrar om det var naivt eller bara cyniskt att tro att allt skulle gå rätt till?!

    ReplyDelete