Thursday, May 20, 2021

Ännu en av mina förutsägelser slår in


Fast det här var den enklaste. Brace for impact, boys and girls... 

Oroväckande glapp mellan löften och handling

4 comments:

  1. Undra om delar av den härskande eliten har en reservplan i bakfickan. En som ex.vis förutsätter en massdöd i större delen av världen, så att de som blir kvar inte behöver släppa ut så mycket växthusgaser. Eller också är de så dumma att de inte inser det uppenbara. Antingen är de dumma eller cyniska, eller möjligen en kombination av båda.

    ReplyDelete
  2. Det är förresten lite märkligt att QAnon inte verkar ha någon uttalad åsikt om den globala uppvärmningen. Det kanske ska ses som underförstått, eftersom de stöder Trump. Men de säger inget aktivt om frågan, så vitt jag kan se.

    ReplyDelete
  3. Jag undrar samma sak. Det förutsätter dock någon form av storskalig attack mot Kina eller Indien (eller *av* Kina mot USA), eftersom massdöd i t.ex. Afrika inte kommer att inverka så mycket på den globala uppvärmningen. Ett annat problem är att det kommer att bli väldigt frestande för vinnaren att fortsätta super-exploatera resurserna ändå, eftersom man nu inte behöver dela med sig av dem!

    Med tanke på alla andra närmast irrationella beslut etablissemanget har tagit, så kan man dock inte utesluta något av dessa scenarion. Eller att de i största allmänhet bara brassar på med ännu mer fossila bränslen utan tanke på konsekvenserna....

    ReplyDelete
  4. Ja, vad gör QAnon numera? Existerar de fortfarande? Vilket datum är det som gäller för apokalypsen denna gång? Jag tror att Trump ska återuppta sina kampanjmöten i juni eller juli...

    ReplyDelete