Wednesday, May 12, 2021

Inbördeskriget kommer


I början av året lovade jag att sluta kommentera politik här på bloggen. Ett löfte jag ju inte *riktigt* har lyckats hålla, LOL. Så jag gör ett nytt försök nu istället. Men innan jag slutar, så måste jag länka till den här fristående uppföljaren till något vi redan diskuterat. Going out with a bang, eller vad?   

Nya brevet till Macron: "Inbördeskriget kommer, det vet du mycket väl"

6 comments:

  1. Alltså politik efter 2020. Jag kan ju inte lova att jag inte kommer att kommentera något som hände, säg, på 1980-talet...

    ;-)

    ReplyDelete
  2. Hoppas att löftet inte hålls alls, politiken är halva nöjet med denna blogg

    ReplyDelete
  3. "Feghet, falskhet, perversion: detta är inte vår vision av hierarkin. Tvärtom är armén, par excellence, den plats där vi talar sanning eftersom vi anförtror den våra liv", fortsätter brevskrivarna."

    Som den gjorde 1961, då? Och som många ledande generaler och andra officerare senare fortsatte med inom ramen för Organisation de l'armée secrète? https://en.wikipedia.org/wiki/Organisation_armée_secrète

    Nu är ju inte den nyliberale Macron någon som på något sätt kan jämföras med Charles de Gaulle, men jag har ändå lite svårt att tro på en framgångsrik militärkupp i Frankrike.

    ReplyDelete
  4. Inte helt off topic. https://kiremaj70.blogspot.com/2021/05/charles-de-gaulle-miltaren-oas-och-en.html

    ReplyDelete
  5. La ovan ut en länk till en artikel på min blogg. Sedan försvann den plötsligt.Jag får försöka rekonstruera den och lägga upp den igen.

    ReplyDelete
  6. Nu ska den finnas här. https://kiremaj70.blogspot.com/2021/05/ser-nu-att-officerare-har-hotat-med-att.html

    ReplyDelete