Monday, April 26, 2021

Åh nej, Hans Helighet är "woke" igen

Hmmm...

Jag ser att gamle dalai vill ha vänsterlibbarnas solidaritet nu igen.  

Dalai Lama träffar Greta Thunberg

8 comments:

  1. Det är väl bra - ju fler som tar den globala uppvärmningen på allvar ju bättre är det.

    Däremot kan man ju tycka att detta är anmärkningsvärt. "– När jag hörde den här unga tjejen från Sverige kände jag att det finns hopp för nästa generation."

    Med tanke på att Greta Thunberg i ett av hennes mest spridda tal sa att hon inte alls vill att de som var vuxna och hade makt skulle känna "hopp". Hon ville att de skulle gripas av panik.

    Men det skulle nog se dåligt ut för Dalai Lamas roll som reinkarnation av bodhisattvan Avalokiteshvara, om han öppet visade tecken på panikångest.

    ReplyDelete
  2. Tror han försöker kompensera för sina baserade "fadäser" när det gällde muslimsk invandring till europa och HBTQP-frågor. Politisk korrekthet är ett mycket svårt språk om man inte är uppväxt med det, men han gör så gott han kan.

    ReplyDelete
  3. Undrar hur många som kommer att bry sig om vad Laman tycker i ett europa som blivit muslimskt?

    ReplyDelete
  4. Minns japanska affärskedjan som trodde att man skulle bli poppis bland västerländska feminister för att alla kvinnliga anställda tilldelades en pin i form av en blodsdroppe. Denna kunde kvinnorna välja att ha på uniformen när de hade mens så att kunder och kollegor kunde ha överseende med eventuell sämre service under lingonveckan.
    Det tog hus i helvete bland amerikanska feminister. Där fick man för att man försökt vara progressiva.

    ReplyDelete
  5. "Undrar hur många som kommer att bry sig om vad Laman tycker i ett europa som blivit muslimskt?" Tror du verkligen att Europa kommer att bli muslimskt?

    ReplyDelete
  6. Tja, Mohammed i olika varianter är det vanligaste namnet på nyfödda gossebarn i Malmö. Tror samna kommer att gälla i alla medelstora och stora städer i de flesta västeuropeiska länder inom 20 år.

    ReplyDelete
  7. Jag tror att vare sig Europa eller världen kommet att islamiseras. Och de muslimer som finns i Europa tror jag gradvis kommer att påverkas av sekulariseringen

    ReplyDelete
  8. Problemet med sekulariserade människor är att de föder så få barn. Egentligen något positivt men inte när man befinner sig i en konkurerande stuation av det här slaget.

    ReplyDelete