Wednesday, April 14, 2021

Fantastic, now she lives in the same hood as the BLM´s White membership base

 


Fabulous. Now she can bail out more of those riotous White trans-kids from Seattle, Portland and so on...

No copyright violation intended, btw. *I* make no money out of this!

6 comments:

  1. Lite stalker över det här. Helt besatt över hur usel en viss person eller grupp är men samtidigt göra allt för att få vara så nära som möjligt den usla personen eller gruppen.

    ReplyDelete
  2. Skulle inte förvåna mig om hon har en vit älskare, det hände flera gånger under protesterna förra året att BLM-aktivister som "hatade vita" visade sig ha vita pojkvänner. Intressant dynamik. Ungefär som när vita rasister visar sig ha färgade flickvänner...

    ReplyDelete
  3. Undrar om det är någon avancerad kinkig fetish dessa människor ägnar sig åt eller om det bara var livet som kastade grus i det ideologiska maskineriet.

    ReplyDelete
  4. Typ, "han såg till att bli USA:s mest fruktade nazist bara för att kunna otukta sig i smyg med en negress. Inget annat än tanken på att som nazist ha en svart älskarinna kunde hetsa upp honom. Lite jobbigt att behöva bli notorisk nazist först, men va fan, dummare saker än så har ju män gjort för att få komma till. Gift sig med singelmammor t.ex, tänkte han när han ansökte om medlemsskap i Aryan nation".

    ReplyDelete
  5. Undrar också. Mattias Gardell (som forskat om bl.a. nynazister) har sagt att den vanligaste anklagelsen amerikanska nynazister emellan är att de är judar, FBI-agenter eller homosexuella. Gardell lade även till: "Det intressanta är att det väldigt ofta visat sig stämma"! Jag antar att nynazister och andra extrema eller udda grupper länge dragit till sig marginaliserade element, och då blir det som det blir. Håller kanske på att förändras nu?

    ReplyDelete
  6. Ser med spänning fram mot en Federley-skandal i nordiska motståndsrörelsen och organisationens reaktion är typ "låt han va, han är schyst och mår faktiskt jättedåligt över det här".

    ReplyDelete