Tuesday, July 30, 2024

Snöflingor stretar på


 

Snöflingorna på Aftonbladet stretar på. De noterade visst inte de pedofila inslagen, eller hur Döden från Uppenbarelseboken lämnade över den olympiska flaggan...

Inget att se här, bara en helt vanlig backanal!

"En grekisk gud hånade kristna, tydligen"

11 comments:

  1. Upplever vi just nu arbetarrörelsens akuta satanisering i realtid?

    ReplyDelete
  2. "Lättkränkta nymoralister"? LOL. Helt plötsligt får man inte vara kränkt...
    Gaslighting i full gång.

    ReplyDelete
  3. Men okej, hör av er när ni gestaltar en ritual som hyllar al-Uzza och al-Manat vid hednatemplet Kaba i Mekka. Då kan vi snacka om "inkludering". Men det kommer ni aldrig att våga göra...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det vore förstås förknippat med livsfara att hylla al-Uzza och de andra förislamska gudinnorna just i Mecka. Eller menar du att man i Paris skulle göra en föreställning som utger sig för att utspelas i Mecka? Det finns en plats där man kanske skulle kunna göra det, dock. Och det vore i ruinstaden Petra som så vitt jag förstår ligger i Jordanien. Där dyrkades dessa gudinnor en gång i tiden. Om jag någonsin kommer dit (vilket är ett av mina ev. planerade resemål) skulle jag nog be till dessa, och be dem att komma tillbaka eller så. Skulle vara kul om de svarade.

      Erik R

      Delete
    2. Ja, jag tänkte väl närmast på Paris.

      Delete
  4. "Vi hånar inte alls islam. Det är en backanal i Mekka. Jag menar, är du helt historielös? *Visste* du inte att Kaba var ett hednatempel? Din lättkränkta moralist! Snöflinga!"

    ReplyDelete
  5. https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77qd/aftonbladet-direkt?pinnedEntry=1272914

    ReplyDelete
  6. Roligare och roligare. Nu tar Turkiet och Iran kristendomen i försvar...

    ReplyDelete
  7. Queers for Palestine möter Muslim Autocrats for Jesus. Choronzon 333?

    ReplyDelete
  8. Det slog mig att ryttare skulle kunna vara Jeanne d´Arc, ofta uppfattad som Frankrikes nationalhelgon, men också en kvasi-feministisk ikon. Så de förolämpade Jeanne d´Arc också, eftersom hon liknande Döden i Uppenbarelseboken?!

    ReplyDelete
  9. Under franska revolutionen desekrerade man katedralen i Paris genom att dyrka en prostituerad som "förnuftets gudinna". Det var väl detta den "olympiska" invigningen skulle föreställa. Se även: den halshuggna Marie Antoinette-figuren.

    ReplyDelete