Friday, July 12, 2024

Reliable sources

 


Some Atlantis-Wikipedia drama. From the broadly pro-Hancock YouTube channel "DeDunking". 

5 comments:

  1. Doreen Virtue från 2012, Hon trodde INTE på skräckföreställningarna om detta år. Och hon verkade glad och optimistisk på den tiden. Vad HÄNDE med henne? https://www.youtube.com/watch?v=4D93EYvxxgc

    ReplyDelete
  2. Det stämmer. Vad lustigt. Maya-apokalypsen var ju den stora grejen 2012.

    ReplyDelete
  3. Den i efterhand mest ironiska kommentaren:

    Finally after years of goblins, fake angels and real hallucinations, something that makes perfect sense out of Doreen Virtue. It is amazing how old age brings wisdom--it is true that sometimes old age comes alone, but in this case this old lady is getting wiser :-)

    ReplyDelete
  4. Ja, den kommentaren är ju 12 år gammal. Dvs tre år innan mörkret började sänka sig över Virtue. Det verkar lite absurt att kalla någon som hyllar Jesus för demonbesatt men när man jämför videorna känns det verkligen som om all glädje försvunnit i de nya, och det mesta av hennes medmänsklighet försvunnit, och nu sitter hon där och ser dyster ut när hon lägger ut texten om att hon själv tillhör de utvalda och att de andra kommer att brinna. Om hon har en skyddsängel som hon en gång trodde att hon hade - skulle denna verkligen inte kunna rädda henne från det demoniska mörker som är nödtorftigt maskerat som ljus?

    ReplyDelete
  5. Tar tillbkas det där med "demoniskt". Jag inte använde mig av hennes terminologi och vill absolut inte uttala mig om vad som är "demoniskt" eller inte. Men avgrundslikt mörker kallar jag det gärna.

    Att "frälsas"" från New Age till en sådan mörk fundamentalism är som att "frälsas" från beroende av cider till - beroende av heroin.

    Tyvärr är hon inte endast beroende av det - hon säljer det också vidare. Tragiskt öde. förvisso.

    ReplyDelete