Sunday, October 31, 2021

Cinco familias


 

Anmärkningsvärt. 

"Dogge" debuterar i högerradikala sammanhang

6 comments:

  1. He he! Gillade särskilt bilden med Jüru Lina. Bägge såg så odrägligt nöjda ut.

    ReplyDelete
  2. Men gud vad Hübibn2te går på som en skvallertant nuförtiden istället för att använda sin skärpa till något intressant. Brukar bli väldigt bra när han sätter den sidan till.

    ReplyDelete
  3. Han är väldigt ojämn, måste jag säga. Undrade först varför i allsin dar du nämnde Lina, men jag ser att Hübinette nu har lagt upp nya bilder efter inlägget. Ja, Lina är ju så extrem att han rentav publicerade sig i hylozoikernas frontmagasin "Nexus" för många år sedan...

    ReplyDelete
  4. Läste faktiskt alla svenska Nexus. Hylozoiken var dock ett riktigt sömnpiller.

    ReplyDelete
  5. Ja, det verkade helt enkelt vara ännu en version av teosofin. Fast "alla" reagerade väl på Adelskoghs urin-terapi...

    ReplyDelete
  6. Förekom flitigt i Australiensiska förlagan av Nexus med. Har faktiskt provat som ett alternativ till Schampo när jag bestämde mig för att bli schampofri. Har en oerhört behaglig effekt på skalpen. Funkar som perfekt rengöring och återfuktn7ng i ett. Löste mina mjällproblem som jag haft sen tonåren på en vecka. Mycket trevlig effekt i ansiktet med. Var dock singel när jag började med detta och avvecklade det hela lagom till att jag flyttade ihop med min dåvarande sambo(som dock tyckte att jag hade sååå fint hår). Hade nog varit en dealbreaker om jag avslöjat mina hårvanor. I det läget g7ck jag över till endast vatren och svinborste. Ger nästan lika bra resultat och man slipper pinsamhetsfaktorn. Prövade aldrig invärtes urinterapi som Adelskogh kraftig4 förespråkade.
    Tycks vara oe4hört utspritt i alla möjliga kulturer och tidsperioder med urinterapi i en eller annan form. Afrikanska jägar/samlare, medeltida bönder i centraleuropa, sydamerikanska indianstammar etc... Och det höjs till skyarna i en del Ayur Veda texter.
    Lutar åt att alla människor i något skede praktiserat det men att p7nsqmhetsfaktorn är så universell att urinterapi får kliva 47llbaka så fort alternativ finns lätt tillgängliga, även om alternativen 7nte är hälften så bra.

    ReplyDelete