Tuesday, October 19, 2021

A real whistleblower


A real whistleblower for a change! From the "TERF" magazine 4W. 

Google Play spreads child pornography

7 comments:

  1. Tänker feministerna på Aftonbladet lyfta detta på samma sätt som de lyfte den falska "visselblåsaren" från Facebook? Eller är det PK syntax error som gäller? Med tanke på vad för slags porr det handlar om, alltså...

    ReplyDelete
  2. Sluta hata på alla fina kvinnor på AB. De gör ett jättejobb med att krossa sexism och rasism. Ska de vara experter på barnporr också nu!? Typiskt karlar. Ni bara klagar på hårt arbetande kvinnor.
    Dessutom skulle det inte ske några övergrepp mot barn om inte rasism och sexism fanns.

    MVH
    Frida Boisen

    PS: Jag har målat naglarna!
    PPS: I regnbögsfärger!! Skulle du aldrig våga!

    ReplyDelete
  3. Men Herre Guuuud så mycket hat som händer nuförtiden. Särskilt jobbigt när ens feministiska favvo-författare kommer ut som transfober.
    https://dailystormer.su/handmaids-tale-author-reveals-herself-as-a-terf-cis-bigot-qanon-conspiracy-kook/

    Men sånt här gillar väl du din TERF! Nu blir jag så frustrerad att jag bokar tid åt sonen för könsbyte. Som en solidaritetshandling.

    MVH
    Frida Boisen

    PS: Jag mår fortfarande dåligt efter den där tattarens attack mot mig i TV. Var är all kvinnlig solidaritet numera(transkvinnor inkluderade så klart)?

    ReplyDelete
  4. Ha ha, jag har också noterat att Chang Frick har s k resandebakgrund, jag trodde att han var en helt vanlig sino-suedisk blandrastyp. Ska kolla Handsmaid´s Tale så snabbt jag kan. Betyder det att feministerna inte längre kan använda dräkterna från TV-serien på sina protester?

    ReplyDelete
  5. OK, så Atwood har bara ("bara") ifrågasatt motståndet mot att använda ordet "kvinna". För ett ögonblick hoppades jag att hon faktiskt gjort något ännu mera edgy, säg ifrågasatt vaccinet eller faktiskt uttalat stöd för QAnon.

    Misstänker också att Anglin verkligen anser att qvinnor bara är "varelser med hål i", så det är något slags dubbel ironi i det där inlägget...

    Han nämner inte Handsmaid´s Tale-dräkterna, men det kanske kommer?

    ReplyDelete
  6. Ah jo. Han har en, ska vi säga egendomsbaserad kvinnosyn. Typ "våldtäkt är en fruktansvärd kränkning av någon annan mans egendom(hennes far eller hennes mans). Occ bara därför ska det straffas. Lite talibanskt.

    ReplyDelete