Friday, February 4, 2022

Veckans TAN-vänster


Gillar begreppet "TAN-vänster", men att V (vars sociala bas knappast är proletär-proletär) verkligen skulle vara på väg att bli ett "baserat" arbetarparti (eller arbetarparti över huvud taget) är ju inte särskilt troligt. 

Det handlar såklart om triangulering. Och jag misstänker att den egentligen har något att göra med ett potentiellt närmande till ett betongsosse-SAP än om "SD-orientering". 

But we´ll see...

Håller en TAN-vänster på att formera sig i detta nu?

4 comments:

  1. Om nu viljan finns där så är frågan hur långt man kan börja tillmötesgå CIS-knegarna innan allsköns batikhäxor, sociononer, kommunikatörer och annat suspekt folk påbörjar en väljaflykt. Kanske till Mp eller S.

    ReplyDelete
  2. OT: Upptäckte att jag inte längre kan gå in på DS. Kommer du in där? Är det någon nerstängningskamopanj på gång, kanske med anledning av CIS-knegarnas offensiv i Canada?

    ReplyDelete
  3. Apropå V: ja, det stämmer, och även om det är bra att V delvis ändrar inriktning så undrar man ju lite över hur pålitliga eller konsekventa de är? En massa opportunister som plötsligt låtsas vara "CIS-knegare" efter att så sent som typ förra året låtit som Märta Stenevi...

    ReplyDelete