Tuesday, February 8, 2022

En dvärg med en jättes huvud


Ingenting om hennes bakgrund i Marxist-Leninistiska Kampförbundet...okej, jag skojar, vet inte riktigt vad Klimatalliansen är för något, trodde ett tag att det var FI som bytt namn, Schyman ville att Greta (*den* Greta) skulle kandidera för alliansen också. Nu har FI ballat och vill utesluta Schyman, eller också är det en anka á la tidning. Nå, jag tror att Schyman har mer "name recognition" än resten av FI, så om hon blir utesluten och ställer upp i valet för Klimatalliansen istället lär den få tre gånger så många röster som FI, alltså 0,9% istället för 0,3%. Greta lär nog inte ställa upp ändå, och så vidare, dålig interpunktion i det här blogginlägget måste jag säga.

FI vill utesluta Gudrun Schyman

7 comments:

  1. Klimatalliansen kanske kan slå Miljöpartiet i valet?

    ReplyDelete
  2. Nooshi Dadgostar = the new babe version of Donald Trump?

    ReplyDelete
  3. Nooshis sätt att spinna högerfrågor åt vänster är briljant, först ville hon ha planekonomi på elmarknaden för att slå mot Putin, nu vill hon att polisen ska slå till mot överklassens brattiga slynglar på Stureplan, *är* hon en återuppstånden version av Sveriges Kinesiska Parti?

    ReplyDelete
  4. Kan någon utreda Nooshis eventuella kopplingar till Marxist-Leninistiska Kampförbundet?

    ReplyDelete
  5. Tror Nooshi är i grunden rätt duktig på det retoriska och politiska hantverket och hade kunnat göra nytta om hon hade något sorts seriöst parti att verka i. Örebropartiet kanske?

    ReplyDelete
  6. Fortsätter hon göra nytta där så blir hon inte långvarig som partiledare. Man kan inte bota någon som inget hellre vill än vara sjuk.

    ReplyDelete