Monday, February 14, 2022

En påminnelse


Vår ofrivillige gästskribent om den muslimska eller islamistiska kampanjen mot svensk socialtjänst. Han får in en del poänger här, faktiskt.  

Tobias Hübinette om den muslimska kampanjen mot svensk socialtjänst

10 comments:

  1. Den ofrivillige svensken som även är ofrivillig gästskribent.

    ReplyDelete
  2. Men man blir ju nyfiken på vad han anser om alla gossebarn turkarna kidnappade och våldtog för att sedan uppfostra till militära ledare i invasionen av Europa. Verklighetens Drakula var ett dylikt våldtaget och hjärntvättat barn men i just hans fall slog hjärntvätten bakut i ett tidigt skede.
    Han var helt besatt av att stegla ottomanska soldater genom analen och ut genom munnen(medeltida stegling utfördes annars för det mesta under huden på ryggen).
    Men det var väl islamofobiskt av honom att leva ut sitt högst befogade hämdnbegär.
    Och hur ser Mr Squidgame på alla muslimska kiddnappnigar av kvinnliga och minderåriga sexslavar ända upp på Island?

    ReplyDelete
  3. Han blir ju trakasserad av "MENAs" så när han bryter den alliansen till förmån för en ny "co-prosperity sphere" så kommer det nog lite attacker på islam också...

    Hans åsikter när han är 80 bast kan ju bli intressanta.

    ReplyDelete
  4. Slog mig just att osmanska riket var allierat med Karl XII, så där kan det ju bli en del intressanta förvecklingar.

    ReplyDelete
  5. Har förresten läst i en bok av Dick Harrison att piraten som slog till på Island faktiskt var en holländsk konvertit (eller "revertit"). Kan ju förklara varför han kände till de farvattnen.

    ReplyDelete
  6. Det mesta när det gäller tekniska bedrifter(all form av sjöfart och navigering som inte var kustnära var på den tiden en teknisk bedrift i den högre skolan) som kommer från den muslimska värden har sitt ursprung i folk som konverterat eller erövrats.
    Svamlet om en muslimsk guldålder härrör från perioder då det varit ovanligt tätt mellan muslimska erövringar av tekniskt högstående kulturer . Ingen skulle få för sig att kalla runalfabetet för en kristen uppfinning bara för att skandinaver är kristna men det är på den nivån islamvurmarna är när man projicerar sina fantasier på islam.
    Angående Karl XII så minns jag att Torbjörn Säfve på sin tid yrade om att "Karl den XII är vår Kung(syftandes på vänstern i bred bemärkelse), han ville fylla Stockholm med turkar".
    Vore passande av honom i sammanhanget att även påpeka att det alltså var turkiska kvinnor i fertil ålder Karl XII spekulerade i att fylla Stockholm med. Inte turkiska män i vapenför ålder eller gubbar och kärringar.
    Lite Farbror Snabel över hjältekonungen, he he.

    ReplyDelete
  7. Teosoferna levde ju sannerligen upp till ett liknande scenario när de, de facto, kidnappade det indiska barnet Krishnamurti, tog honom från sina föräldrar och sitt land, uppfostrade honom till västerlänning, gjorde honom till teosof, och fick honom att tro att han skulle frälsa världen.

    Och uppenbarligen lät honom utsättas för systematiska övergrepp av pedofilen Charles Webster Leadbeater.

    ReplyDelete
  8. Var Leadbeter pederast!? Ingen människa jag tyckt vare sig bu eller bä om men har i min nära bekantskapskrets haft en person som var tämligen tjatig om Oraklet Leadbeaters förtjänster. Hoppas jag inte blandar ihop nu, finns så många kufar med idolstatus i new age kretsar.
    Hade varit intressant att höra den här personens kommemtar när det begav sig, angående Leadbeaters styggelser.

    ReplyDelete
  9. https://ashtarbookblog.blogspot.com/2018/09/brother-dugpa.html

    Apropå Leadbeater...

    ReplyDelete