Wednesday, February 23, 2022

Inget fel på appen




Faktiskt ganska underhållande att så många tror att tråkmånsen Lisa Miskovsky skulle ha fått fler röster bland tonåringar och unga vuxna än trans-soj-pojkarna Tribe Friday. Självklart är det tvärtom. Kul diversion från krisen i Ukraina...  

Melodifestivalen bla bla bla

7 comments:

  1. Apropå Anders Bagge: om man ska planka John Farnham, så ska man göra det ordentligt. Var är de fejkade säckpiporna?

    ReplyDelete
  2. Kollar andrig på melodifestivalen men klickade på länken. Suck... Förbjud alla östrogena miljögifter nu genast. En före detta miljöpartist jag känner som var med nästan från starten anser att två böcker är de absolut viktigaste för alla miljöengagerade människor. Den ena var "Silent spring". Väldigt känd bok som alla miljömupoar på den tiden hade läst. Tar upp olika miljögifters effekt på insekter och hur detta i sin tur skadar fågellivet med katastrofala effekter på både jordbruk och vildmark. Den andra boken var "Our stolen future". Nästan lika känd men senare märkligt nedtystad. Tar upp just östrogenliknande gifters effekt på hälsa och fertilitet hos män. Brukar roa mig med att fråga nutida miljöpartister om inte all könsdysfori och bögeri(shout out till Frank Baude) som grasserar nuförtiden till stor del orsakas av dylika gifter och att har inte miljöpartiet ett särskilt ansvar för att varna för detta? Möts bara av förvirrade blickar och osammanhängande mummel varje gång.

    ReplyDelete
  3. Aha. Intressant. Har aldrig hört talats om "Our stolen future" (tror jag). Hur är det förresten med "The Population Bomb" av Ehrlich?

    ReplyDelete
  4. Det slutade nog vara inne bland miljöfolk redan på 70-talet att bry sig om befolkningstillväxt. På 80-90 talet började det pratas om "social-ekologi" istället för bara ekologi. Detta var en pretentiös benämning på synsättet att man inte skulle se befolkningstillväxt i sig som ett problem då den automatiskt antas avta när klassklyftorna försvinner. Och de försvinner ju snart...
    Totalt vansinne. Visserligen tenderar ett högt materiellt välstånd att leda till att färre barn föds. Men det är bara en av många faktoret. Och I-ländernas välstånd ökar ju inte precis av människoimporten från U-länderna.
    Det var i samma veva som miljörörelsen började vara för fri invandring från U-länder till I-länder. Som om det skulle minska klassklyftorna. Eller befolkningstillväxten och miljöbelastningen.

    ReplyDelete
  5. http://www.ourstolenfuture.com/basics/keypoints.htm

    ReplyDelete
  6. https://www.google.com/amp/s/www.euronews.com/green/amp/2021/11/03/penises-are-shrinking-because-of-pollution-warns-environmental-scientist

    ReplyDelete
  7. Hade kanske inte varit hela världen om det bara gällt storleken men när män föds med mikropenisar till följd av överexpoering för östrogena ämnen så är det garanterat mindre uppenbara saker som också är fel. Inte sällan i hjärnan. Somliga kanske har alla dessa mindre synliga problem trots att de har en normal snopp.

    ReplyDelete