Monday, May 16, 2022

Ge honom silkessnöret

 


Börjar tröttna lite på den här pizzabagaren från Ankara (som tydligen är huvudstad i Türkiye) som tror att Jorden är platt och har fyra hörn i kanterna. Han köpte visst olja från IS också, och verkar ha köpt hälften av sina pickadoller från Rus, inte från NATO. 

Får man beställa en liten färgrevolution? Var finns Ergenekon när man väl behöver dem? Hota södra flanken, få silkessnöret. Den typen av deal. Eller?  

7 comments:

  1. Enligt Aftonbladet har Stoltenberg "pratat" med Erdogan. Vabra, ba!

    ReplyDelete
  2. Det var ju bra att NATO:s generalsekreterare "pratat" med Turkiets diktator om den globala geopolitiska situationen. Över en kaffe och en bulle, då, som man gör på AB:s redaktion innan man kör tonårsmobbning av Ebba Busch. Vabra, ba. Då kanske vi kan ha typ fred å asså?!

    ReplyDelete
  3. Hoppas Selenski kan prata med Putte också, istället för att dissa.

    ReplyDelete
  4. Gillade den förvånade uppsynen hos TV-Aktuellts reporter när han sade "Ja, det är tydligen USA som avgör detta". Ja, det kanske beror på att USA typ bestämmer i NATO? Eller trodde han att det var Jens Stoltenberg? LOL

    ReplyDelete
  5. Att kritisera svenska medier är verkligen "low hanging fruit", som att attackera någon som redan ligger ner, pinsamt!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Frukten må vara genomrutten men den är inte lågt hängande. Tvärtom, den dinglar oförtjänt högt upp i trädet och sprider en vämjelig stank över land och rike.

    ReplyDelete