Monday, May 30, 2022

Dax att lägga ner "Veckans Strasser"?

 


Dags att lägga ner den här bloggens mest populära inslag? Jag menar, vad är poängen när t.o.m. Märta Stenevi (Miljöpartiets kaoskvinna) försöker fuska till sig utmärkelsen "Veckans Strasser"...

Lyssna på Märta Stenevi - för en gångs skull

6 comments:

  1. Jag lovar att lägga ner "Veckans Strasser" när Greta Thunberg kvalar in...

    ReplyDelete
  2. Inte en sekund för tidigt om du frågar mig.

    ReplyDelete
  3. Du kan ju testa att dela ut Veckans Bandera

    ReplyDelete
  4. När röstboskapen numera tenderar att börja rösta på Nyans istället för på sossarna eller den rödgröna tramsvänstern så vill man snabbt som attan hejda aveln på röstboskapen. Som om den snart felröstande valboskapens avelstakt inte var illa nog, dessutom fylls det konstant på utifrån med blivande Nyans-röstare.
    Lycka till alla sossar och tramsvänster med med att ta er ur den här rävsaxen som ni riggade åt er själva. Ni får trösta er med att borgarna sitter lika hårt fast i samma rävsax.

    ReplyDelete
  5. Ja, någonting är det ju. Återstår väl att se om det är ett verkligt trendbrott av något slag, eller bara något slags vimsiga försöksballonger. Skulle förresten inte förvåna mig om Nyans blir invalda i riksdagen via 12% i Malmö. Svårt? Kanske. Omöjligt? Förmodligen inte.

    ReplyDelete
  6. Paludan har förresten fått tillstånd att demonstrera under Järvaveckan, så det lär bli livat där. Och visst skulle väl Ebba tala?

    ReplyDelete