Friday, September 11, 2020

I'm officially right wing now



Media: QAnon is a conspiracy theory or collective delusion. The world isn't run by a kabal of Satanist paedophiles!

Also media: Defends de facto child porn film "Cuties".

Got it in one.

PS. Apparently, it's "right wing" to think "Cuties" is child porn. Oh. I suppose I'm right wing, then. Although somehow I suspect this stuff is illegal in Cuba or Venezuela!



12 comments:

  1. Eng. Wikpedia nämner att QAnon är emot filmen.

    "Followers of QAnon on social media also criticised the film."

    Det torde väl leda till att QAnon får ökade sympatier, eftersom de här verkar tycka samma sak som en oerhört massa respektabla individer.

    Nu tror jag inte Wíkipedia vill "normalisera" QAnon, snarare kasta en skugga över andra som kritiserat filmen.

    "Akta er, ni har samma åsikter som en vansinnig sekt"..

    QAnon kan nog bara tacka och ta emot.

    ReplyDelete
  2. Netflix och alla filmkritiker verkar totalt tondöva inför kritiken av den här filmen. Det är ju lite...anmärkningsvärt.

    Har aldrig sett "Jokern", men den filmen blev tydligen kritiserad för att promotera våld. Samma kritiker verkar nu tycka att "Cuties" är okej?!

    Det verkar delvis vara politiskt. "Jokern" uppfattades som högervriden.

    ReplyDelete
  3. Har förresten sett "liberaler" på Twitter försvara "Cuties" och jämställa alla som kritiserar filmen med just QAnon. Ibland undrar jag om detta är något slags absurt exempel på "liberal" trolling? I så fall är det ingen som förstår skämtet...

    ReplyDelete
  4. https://kiremaj70.blogspot.com/2020/09/kan-nan-kan-qanon.html

    ReplyDelete
  5. Jag har absolut inga sympatier med QAnon, men jag blir oroad över den massiva nedstängningen av konton som länkar till Qanon, på Twitter och i en något mindre grad även på Facebook.

    Twitters ägare har sagt att det innebär att minst 100.100 konton ska stängas,

    Det finns fortfarande mängder av ex.vis fascistiska konton som inte stängs ner. De repressiva åtgärderna mot QAnom är så vitt jag kan se unika.

    Drakonisk censur av denna typ är inte en bra metod att bekämpa politiska rörelser, oavsett hur obehagliga de kan vara.

    Att just framförallt QAnon väljs ut är inte underligt. Deras grundtes är att det finns ett jättelikt pedofilnätverk på högsta nivå i samhället i USA. Därför letar QAnon-aktivister efter alla tecken som kan tyda på detta.

    Qanon fungerar ibland lite som en underrättelsetjänst. Med tusentals aktivister som letar efter allt de kan hitta som kan stöda idén om pedofilnätverket är det inte svårt att förstå att en hel del inom USA-samhällets övre skikt är oroliga. Om det inte vore för QAnon skulle många inte ha en aning om alla exempel på Joe Bidens egenartade till synes sexualiserade försök till kroppskontakt med barn.

    Mainstreammedia HAR publicerat kvinnors berättelser om Bidens sexualiserade försök till kroppskontakt med dem. Men jag tror att utan QAnon är det inte säkert att speciellt många skulle få reda på att hans till synes sexualiserade agerande mot barn kan jämföras med det han gör mot kvinnor.

    QAnon är lojal mot Trump, och skulle aldrig publicera de milt sagt avslöjande videor som finns från dennes umgänge med Jeffey Epstein. Men de är inte lojala mot det republikanska partiet i allmänhet. Så man kan livligt föreställa sig att även många republikaner som har gjort saker de inte vill ska komma ut är oroliga över QAnon.

    Låt mig till sist säga detta. Jag vill absolut inte att Trump vinner valet i USA 2020. För klimatets skull hoppas jag innerligt att han förlorar. Och också pga min rädsla för att den bonapartistiska inriktning han har ska kunna bli ett öppet hot mot den i och för sig redan mycket bristfälliga borgerliga demokratin i USA.

    Men att man raderar kanske hundratusentals twitterkonton och tydligen också ett stort antal facebook-konton för att de länkar till en rörelse som bland annat letar efter allt de kan komma på för att stöda sin grundtes om det "satanistiskla" pedofilnätverket på hög nivå är också ett hot mot demokratin. För även om förövarnätverk på hög nivå inte alls torde se ut som QAnon beskriver dem, är jag fullkomligt säker på att sådana finns.

    Nästa steg blir kanske att radera konton som UTAN att länka till QAnon försöker leta efter förövare på toppnivå och detta utan att på något som helst sätt stöda denna egenartade organisation.

    ReplyDelete
  6. Skulle inte förvåna mig om det inom 10 år lagts till ett "P" i HBTQ och stolta pedofiler släpar på förvirrade barn i pridetåget. Kali yuga über alles!

    https://www.youtube.com/watch?v=VkVmDQ1_JDk

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Vem är det som talar i början av låten? Alan Watts? Manley P Hall?

    ReplyDelete
  9. https://genius.com/20760375

    Roger Scruton först. Talare nummer två har jag aldrig hört talas om förr.

    ReplyDelete
  10. Den här killen?

    https://www.youtube.com/watch?v=FIrYD7djFH8

    ReplyDelete
  11. Här också:

    https://ashtarbookblog.blogspot.com/2019/04/the-last-druid.html

    ReplyDelete
  12. Kan inte klicka på YT-länken men det är Sir Roger Scruton som dog nyligen.
    Den där druiden tycks ju häröra från någon sorts obruten kedja. Trodde först det var någon mer eller mindre nutida skapelse med pretentiöst anspråk på ursprung.

    ReplyDelete