Saturday, September 19, 2020

David North: Asset of Spartacist?

Once more: What happened to the #MeToo witch-hunt?

Has the Spartacist League succesfully infiltrated David North's Socialist Equality Party?








2 comments:

  1. Intressant. Men om det hade varit Spartacist League hade de troligen också försvarat Epstein. Och möjligen också Biden. Det är framförallt anklagelser om övergrepp mot barn som får Spartacist att ställa sig på de anklagades sida. Inte lika mycket om våldtäkter och sexuella trakasserier av vuxna kvinnor.

    Att bevakningen av Epstein var "under-reported" är ju riktigt. Liksom att tystnaden och Bidens sexuella gränslöshet är monumental.

    North är som ett negativ av mainstream-medias inställning. När de rycktes med i MeToo angrep northiterna media, men när de tonar ner betydelsen av Epstein, och låtsas som det regnar när Biden avslöjar sig offentligt. angrips dessa av northiterna.

    Northiterna inställnng är obehaglig och dessutom lite paranoid (tror de att MeToo skapades uppifrån på uppdrag av den härskande klassen?), men deras kommentarer om Epstein och Biden visar att de inte är några konsekventa förövarförsvarare. Vilket Spartacist League i alla fall verkade vara när jag följde dem - åtminstone när det gällde övergrepp mot barn.

    ReplyDelete
  2. "Liksom att tystnaden OM Bidens sexuella gränslöshet..." ska det stå.

    ReplyDelete