Monday, August 14, 2023

Den vänsterradikala dronten

Gillar verkligen vänsterradikaler! 


Det verkar vara en vanligt utbredd uppfattning (något jag baserar på exakt två inlägg i Aftonbladet) att vänsterradikala koranbränningar bör vara tillåtna, särskilt om vänsterradikalen är iransk qvinna och bränningen sker utanför därtill avsedd iranisk ambassad. Förlåt, jag menar iransk.

Däremot ska högerradikaler inte få bränna koraner. Alls. Särskilt inte om de heter Paludan och har dubbelt medborgarskap i det där lilla nasselandet Danmark. Ja, jutarna och deras lögner...

MEN DE SOM BRÄNDE KORANEN UTANFÖR DEN IRAKISKA AMBASSADEN VAR KRISTNA IRAKIER.

Varför är inte *det* en tillåten yttring enligt våra kära vänsterradikala debattörer och konnosörer? För att irakierna kanske samarbetar med SD? Okej, men om irakierna var vänsterradikala kvinnor som motsätter sig Iraks iranofila shia-muslimisering, hade det *då* varit okej?

Vänsterradikalerna slår knut på sig själva när de kräver rättigheter ingen annan har. Alltså privilegier. Men "skändningen" och den därmed förbundna "kränkningen" är ju exakt densamma i båda fallen. I båda fallen skändas Koranen och kränks muslimer. 

Eller tror de vänsterradikala åsiktsmaskinerna att OIC inte hade extrainkallat ett toppmöte (via videolänk uppfunnen av otrogna hundar) och krävt åtgärder mot Jan Guillous och Mattias Gardells kamrater?

If so, I may have a bridge to sell them! Or the skeleton of a Red Dodo... 

 

6 comments:

  1. Visst är den typen av skiftande bedömningar ohållbara. Jag tycker att alla offentliga bokbränningar bör förbjudas. Punkt slut.
    Erik R

    ReplyDelete
    Replies
    1. Och ändå vill du tillåta flaggbränning. Men hur gör man om någon trycker en bok där omslag och innehåll bara är en eller flera nationsflaggor?Ok att bränna just den boken? Slut tramsa och bara erkänn att du helt enkelt tycker det är bäst att vi viker oss för våldsverkare.

      Delete
    2. "Slut tramsa och bara erkänn att du helt enkelt tycker det är bäst att vi viker oss för våldsverkare". Det där är bara trams. Vad får du allt ifrån?
      Erik R

      Delete
    3. PS. Min mycket starka personliga ställningstagande mot islamofobi kom långt före några islamistiska terrordåd i Sverige ens var påtänkta. Om du söker på sökord på min blogg kommer du att upptäcka en del av sammanhanget. Jag tycker att islam i ett väsentligt avseende är bättre än kristendomen, eftersom den saknar en försoningslära. Dvs - i islam kan Gud frälsa mänskligheten även på att annat sätt än genom att låta sin "son" torteras ihjäl.

      Erik R.

      Delete
  2. PS. Och här har jag för en gångs skull hamnat i allians med Bo Rothstein. https://www.svd.se/a/WRBBML/bo-rothstein-det-finns-satt-att-stoppa-koranbranningarna

    ReplyDelete
  3. PS:På 80-talet anordnade feminister ibland offentliga porrbål. Var själv med när det gjordes i samband med en "Ta natten tillbaka" - demo. Bör det enligt dig vara förbjudet i lag? Låt vara att porrtidningarna var stulna, vi ville naturlugtvis inte gynna industrin vars alster vi brände.

    ReplyDelete