Wednesday, April 27, 2022

Beskyddarverksamhet



Det här är som sagt inte en skvallerblogg. Utom när den är det...

Ett inlägg på Tobias Hübinettes blogg som väcker många frågor. 

Min gamle "beskyddare" ordförande Choong-sik Chang lever än idag

8 comments:

  1. Tror Hubinette haft mycket roligare om han tagit det där jobbet. Vad gjorde han istället? Mest en massa testuggande och bråk med andra yrkes-antirasister i Sverige.
    Ok, det höjde visserligen kvaliten på mycket från det hållet och han bröt delvis konsensusgullandet. Men allt som allt tror jag inte det hjälpte så mycket att han tappert pinkade i motvind. Ibland med brillianta texter, ibland med helt bissara alster.

    ReplyDelete
  2. Ja, och för honom själv som person hade det ju varit bättre, han verkar delvis fascinerad av överklassens liv och leverne (som hans vurm för Österrike-Ungern). Och adoptionsfrågan hade han nog kunnat lyfta även från en hög position i Sydkorea. Kanske. Det kanske faktiskt behövdes någon outsider som gjorde det i Sverige från så att säga "innifrånperspektiv"?

    ReplyDelete
  3. OT:
    Trams och transvänstern trappar upp:
    https://dailystormer.cn/tranny-writer-writes-tranny-novel-about-burning-j-k-rowling-alive/

    Verkar vara något i stil med ToB:s perversa dystopi "Iron gates" fast med skillnaden att samtliga "hjältar" i boken är HBTQP-människor.
    Slutar tydligen med att JK-Rowling bränns ievande på bål. Och så har trams och transvänstern mage att säga sig kämpa mot "hat".
    Nu har jag ingen fobi för hat. Menar att i lagom mängd vid rätt tillfällen är hat något sunt. Men är det några som verkligen är hatiska så är det dagens perversa vänster som ständigt varnar för "hatgrupper".

    ReplyDelete
  4. Ser att DS har bytt blogghuvud, det nya är betydligt bättre än den gamla. Trans-personen ser åtminstone ut som en kvinna, fast hans porriga hatroman verkar väldigt stereotypiskt "manlig"...

    Jag gissar att många växte upp med Harry Potter-romanerna. Det var ovanligt mycket Harry Potter-referenser även i politiska sammanhang på Twitter under Trump-åren. "Vänster"aktivister kallade sig "Dumbledores Army" och sådana saker.

    Så det kändes nog ordentligt när Rowling plötsligt visade sig vara "TERF". Sedan finns det ju narcissister som vill ha uppmärksamhet från kändisar, och när kändisen gör något fel, kan dessa personer stenhårt attackera dem eftersom de innerst inne känner ressentiment.

    Okej, amatörpsykologi, jag vet, men jag tror att det är så.

    ReplyDelete
  5. Zero Fucks Given. Är väl ett gammalt uttryck men syftar ofta på när folk blivit så ostracerade för någon enstaka politisk inkorrekthet att man praktiskt taget blir nazist, mest bara för att hämnas.

    ReplyDelete
  6. Undrar om Kajsa Ekis-Ekman står näst på tur bland politiska kändisar att hamna i ZFG-tillståndet?
    Dulny gör dock sitt bästa för att lindra hennes fall med #simpaförkajsa-kampanjen.
    https://mobile.twitter.com/chris_af_VP/status/1518734516810137600

    ReplyDelete
  7. Angående DS blogghuvud så byter man titt som tätt. Ibland byter man helt namn på bloggen med anledning av något aktuellt ämne.
    När det var som mest fall i USA med transvestiter som förgrep sig på flickebarn inne på damtoaletter så bytte man namn till "trannywatch" och hade en massa mugshots på aktuella förbrytare i blogghuvudet.
    När en ungersk kvinnlig journalist fick frispel av gränspolisens flathet mot syriska låtsasflyktingar och började fälla den ena skäggige araben efter den andra i flykten med riktigt kompetenta låga rundsparkar bakifrån(hon måste ha tränat thaiboxning eller kanske feministiskt självflrsvar) så bytte man namn till "The Daily Kicker" och lät hela bligghuvudet upptas av en närbild på en av den atletiska ungerskans sparkar.

    ReplyDelete