Wednesday, April 20, 2022

Stram kurs



Lite konspirationsteorier från Aftonbladet. Fullt tillåtet. Om man pekar ut Ryssland, förstås...

Men visst, det finns en del att gräva i här. Exempelvis detta: är det inte märkligt att det "pro-muslimska" Sverige plötsligt ger tillstånd till Koranbränningar i muslimskt dominerade förorter under ramadan, organiserade av en utländsk partiledare och rättshaverist? Varför anses Koranbränning plötsligt inte vara "hets mot folkgrupp"? 

Skulle Sverige ge tillstånd till islamister att bränna Talmud i närheten av en synagoga? Eller ge nynazister tillstånd att bränna "Anne Franks dagbok" på samma plats? Vad sägs om att bränna Ukrainas fula jävla flagga utanför Migrationsverket i Sundbyberg? 

Nej, det är ju inte så troligt. Hade jag varit muslim hade jag dragit, ska vi säga, intressanta slutsatser av det inträffade!

Sedan är det ju onekligen också väldigt intressant att de mest våldsamma motdemonstranterna var kriminella gäng, snarare än riktiga islamister. Det väcker också en del frågor. En som aldrig verkar ställas är om islamisterna (eller gamla goda Antifa) faktiskt samarbetar med kriminella? Är inte det enklare att tro än att Putte i Gårdarike ligger bakom? 

Men visst, jag utesluter ingenting. Kan man skicka flyktingar över gränsen till Polen från Belarus i syfte att destabilisera EU, kan man säkert utnyttja kriminella gäng i svenska storstäder. Och naiva lilla Sverige går rätt i fällan... 

4 comments:

  1. Vi har gjort om större delen av vårt land till en stor krutdurk. Förr eller senare smäller det, med eller utan påverkansoperation. Alla som är för den här krutdurkspolitiken(som Lena Melin) bör låta bli att beklaga sig när det smäller.

    ReplyDelete
  2. En baserad kommentar: det fanns höger (eller "höger")-regimer på 1930-talet som förbjöd nazister, så varför kan inte en jäkla sosseregering förbjuda både Paludan, islamister och gäng? Asking for a friend named Pilsudski.

    ReplyDelete
  3. https://nordfront.se/paludan-till-expo-vi-ar-libertarianer-och-tycker-att-man-ska-fa-sexchatta-med-barn

    Gårdagens nyheter, men ändå...

    ReplyDelete
  4. Någon gång kanske jag avslöjar *exakt* var jag befann mig under kravallerna i påskhelgen...

    :-O

    ReplyDelete