Thursday, March 10, 2022

I´m not saying it´s the vaccine...

 


...but it is the vaccine. The Russian vaccine Sputnik, to be more exact. It turned the cool and slightly intellectual Bonapartist into a really raving autocrat. Putin has in effect become his own Rasputin!

The Omi-Necronomicon is real.  

3 comments:

  1. Helt seriöst så kan en hjärna med hög grad av inflammation ge en massa mestadels otrevliga symptom. Depression, adhd-liknande besvär, humörsvängningar etc.. Om adjuvanserna i ett vaccin tar sig genom barriären till hjärnan så lär inflammationsnivån åtminstone tillfälligt öka där.
    Men Ryssland hade ändå aldrig accepterat att NATO utvidgar ända fram till gränsen. Med eller utan vaccin, med eller utan Putin.

    ReplyDelete
  2. Men Putin hade ju kunnat "nöja sig" med att erkänna de ryska utbrytarrepublikerna och skicka dit extra trupper, och sedan lekt "vem blinkar först" med en förvirrad västvärld där många länder egentligen inte vill ha sanktioner. Ärligt talat börjar jag undra om han är riktigt frisk.

    Han gav en order om att inga värnpliktiga fick användas i operationen, men den ryska militären har tydligen använt sådana ändå, men det betyder ju att folk på olika nivåer faktiskt skiter i hans order.

    Och han verkar ju (åtminstone som det ser ut nu) ha missbedömt hur splittrade ukrainarna kan tänkas vara. Vi har inte sett någonting som tyder på att ukrainska soldater eller civila i större utsträckning byter sida. Men har inte Ryssland en underrättelsetjänst som ska tala om sådana här saker för Putin? Hur kan man missa detta?

    Ett intressant inlägg på Vox Popoli (ursprungligen från The Saker):

    https://voxday.net/2022/03/10/underestimating-the-enemy/

    ReplyDelete
  3. Fan, jag börjar tvivla lite också nu. Vilket gör mig en smula nervös. Tror risken för ett rejält tredje världskrig inte är helt obetydlig om Putin har tappat kontrollen över sina underordnade och i värsta fall över sitt psyke med.
    Får ta och fylla på preppermaten igen. Suck.

    ReplyDelete