Monday, January 31, 2022

Welcome to the jungle

 


Our closest living relatives. OK, we are actually related to the bonobo, as well. A peaceful, matriarchal, vegan paedophile ape. Whatever. 

7 comments:

  1. Nakna mordiska primater som springer runt i Afrika och begår kannibalism, sexuella övergrepp och liskändning. Släng in lite automatkarbiner, heroin och kokain i stora lass och det kunde lika gärna varit den oförglömlige General Butt Naked som var i farten.
    Hade faktiskt hellre släppt in Herr Butt Naked och hans gossar i Sverige än alla dessa ISIS-kärringar. Butt Naked var åtminstone rolig att lyssna på. "We take heroin and cocaine to stay vigilant" sa han en gång till en reporter när denne undrade hur man lyckats inta så många byar på så kort tid.
    Antar att man använde heroinet för att varva ner mellan stormningarna och förbrytelserna, annars får jag inte ihop det.

    ReplyDelete
  2. Just det, Butt Naked. Fast det inte en krigsherre i Sierra Leone som klädde ut sina soldater till kvinnor och även han var kannibal? Eller är det samma snubbe?

    ReplyDelete
  3. Har läst Wikis artikel. Kan vara samma kille.

    ReplyDelete
  4. Exakt. Många av soldaterna var nakna då det på något magiskt vis skulle göra en svårare att träffas av fiendens kulor. Andra klädde ut sig till äldre kvinnor då det också på något vis utgjorde ett magiskt skydd.

    ReplyDelete
  5. Minns ett klipp med några påtända unga gossar i Butt Nakeds milis. Såg ut som västerländska gamla tanter. En av dem hade till och med en liten typisk kärringhandväska.

    ReplyDelete
  6. Det blir nästan för bizzart för att ta in. Tänk att man bor i en by som plötsligt stormas av ömsom nakna, ömsom tantklädda män, alla höga som hus. Man sätter genast igång att våldta, mörda och äta upp invånarna.
    Kanske fyllde nakenheten och tantkläderna en viss funktion även om den snarare var av psykologisk än magisk natur.

    ReplyDelete
  7. En del skotska stamnmar var ju kända för att gå ut nakna i krig med halva kroppen blåmålad på längden. Kanske något liknande magiskt tänkande där. Romarna blev väldigt förvånade av detta vid de första samnanstötningarna.

    ReplyDelete