Monday, January 31, 2022

Hon har en poäng, och liksom ändå inte

Credit: Omar Runolfsson


Man kan inte förespråka massinvandring och globalisering, och samtidigt klaga på att "familjen Svensson" anlitar illegal arbetskraft eller laddar ner piratkopierade filer från nätet...

Nivån på DN går stadigt nedåt. No surprise, iofs. 

Gängbrottsligheten är "Familjen Svenssons" fel

3 comments:

  1. För gängen skulle ju sluta mörda, våldta och stjäla om samtliga svennar hade perfekt skattemoral... Det var ju också ett sätt att hota folk. Se nu till att ivrigt betala skatt och moms annars slutar aldrig våra exotiska importer att våldta era döttrar och hunsa era söner.
    Har för mig att det finns ett brott som heter "olaga hor mot grupp". Feodalkärringen uttrycker sig säkert för indirekt och ospecifikt här för att det ska vara olagligt men det är ett rätt grovt hot mot populaset hon tar till.

    ReplyDelete
  2. Artikeln är ju låst. Jag undrar om hon även kritiserar hur Sveriges Radio spelat gangsterrapparnas musik, vilket ju underblåst gängvåldet. Men okej, man kan ju skylla på svensson där också. Vem vill lyssna på smörjan? Svensson borde kanske lyssna på Eric Clapton istället, LOL.

    ReplyDelete
  3. Ingen Clapton för Svensson minsann! Han är ju "antivaxxer", Han hade oförskämdheten att klaga på Pfizersprutan efter att ha fått permanenta domningar i händerna efter hans första och sista booster. Ner i minneshålet med Clapton.

    ReplyDelete