Wednesday, January 19, 2022

Om kriget kommer


Momsen på detta kanske kan kompensera för inkomstbortfall i samband med eventuell sänkning av energiskatterna?

Explosionsartad försäljning hos preppingföretag

5 comments:

  1. Och jag som preppade för fullt under första coronavågen när jag på fullt allvar trodde att vi stod inför någon sorts digerdöden del 2 scenario. Har inte mycket kvar av allt ris och pasta jag köpte. Dock ett par oöppnade dunkar olivolja och några burkar multivitamin. Och så en del hårdvara förstås, däribland en heltäckande gas och partikel-mask som jag använde i mataffären. Lite pinsamt så här i efterhand. Och så ett vattenilter som klarar några tusen liter(bör vara överst på allas prepoerlista) .

    ReplyDelete
  2. Gillar inte alls tanken på en kolapps utan pandemi. Diverse psykopater men även vanligt folk vars nära och kära håller på att svälta ihjäl kan mycket mer obehindrat härja runt och tilltvinga sig andras förråd utan att behöva frukta någon smutta.

    ReplyDelete
  3. Jag som hade tänkt att jag genom mitt mycket noggranna gadmaskbärande skulle komma att tillhöra en liten osmittad miniritet som utan att behöva försvara sig mot plundrare skulle kunna finna mig tillrätta ganska väl i det nya nästan avfolkade Sverige.

    ReplyDelete
  4. Om vaccinen verkligen är så farliga som anti-vaxxarna påstår (vilket jag verkligen inte hoppas) kan det där katastrofscenariot bli verklighet ändå. Undrar också över konsekvenserna av ett ev storkrig i Östeuropa...

    ReplyDelete
  5. För bara tre år sedan hade en sådan här diskussion verkat *väldigt* paranoid! Det händer saker i kosmos...

    ReplyDelete