Sunday, January 30, 2022

De grälande tvillingpartierna grälar inte längre


Nooshi går från klarhet till klarhet. Hon låter ju som Sveriges Kinesiska Parti här! Eller som en ovanligt konsekvent shachtmanit. Funderar allvarligt på att fortsätta rösta V om detta fortsätter, LOL. 

Reglera svensk elexport - låt inte Putin sätta priset

7 comments:

  1. Visst är det lustigt att maoistfronterna övergivit trevärldsteorin i samma ögonblick som den faktiskt verkar stämma? Alltså att Västeuropas ledare faktiskt verkar alltför eftergivan mot Ryssen. Fast å andra sidan är Putte allierade med KKP, så det kanske är därför. Svårt att hänga med i alla svängarna!

    ReplyDelete
  2. Vem i allsin dar vill Vänsterpartiet vinna över genom att triangulera sitt budskap på detta sätt? Folk och Försvar? De sista resterna av MLK?

    ReplyDelete
  3. Men okej, Nooshan har intressanta idéer.

    ReplyDelete
  4. Ja MÖP:ar är sällan snygga. Autistiska typer med kufig utstrålning och nästan alltid etniskt svenska män. Här gör den persiska bystdrottningen stooora insatser(som Farbror Snabel skulle sagt) för mångfalden bland MÖP:ar.

    ReplyDelete
  5. OT: Anglin drar här en lans för att folk från 3:världen ska slippa västerländsk kulturimperialism:
    https://dailystormer.su/so-we-bring-these-people-into-our-countries-to-celebrate-diversity-then-force-them-to-follow-our-values/

    ReplyDelete
  6. Han verkar vara i humoristisk högform just nu. Här försvarar han en rysk kvinna som lockade med sig en vild björn hem för att roa hennes lille son:
    https://dailystormer.su/russia-woman-investigated-for-bringing-bear-home-to-entertain-her-toddler/
    "Less dangerous than having Pit Bulls and trannies around children".

    ReplyDelete