Wednesday, September 27, 2023

Krismöte

 


Dax för ett nytt krismöte? "Svenska" gängkriminella (alltså Kurdiske Rävens nätverk) försöker etablera sig i Norge. Så ni kan glömma att utvandring dit löser era söta små medelklassproblem, alltså...

Det går snabbt nu.

"Svenska" gängkriminella etablerar sig i Norge

10 comments:

  1. Tacka vet jag 90-talet när norska och svenska satanistmuppars stalkande och mordhotande av varandra var det farligaste vi var inblandade i med vårt broderfolk.

    ReplyDelete
  2. Men nog fanken går det fort nu. Tror ekonomer kallar det för Titanic-principen. Livet oå skeppert ter sig nästan normalt i timmar efter att skeppoet är dödsdömt. Men vid en viss gräns accelererar förloppet exponentielkt och undergången är ett faktum på några minuter.
    Går att applucera på mycket, t.ex välfärdssystemets bankrutt, statens tappade väldsmonool etc.
    Hoppas babbarna som häller på att ta över väldsminopolet tycker att klimatet är viktugt, annars ligger vi RIKTIGT illa till.

    ReplyDelete
  3. Jag har ett svagt minne av att media under migrantkrisen påstod att Norge hade en krisplan för vad man skulle göra om Sverige kollapsade och det kom stora invandringsvågor från Sverige till Norge. Kan dock inte hitta artikeln nu. Oklart om de menade svenskar, invandrare eller båda.

    ReplyDelete
  4. Finns förresten en konspirationsteori om att Wagner ligger bakom migrantvågen till Lampedusa. Niger är ett transitland på den afrikanska migrantrutten. Man undrar ju...

    ReplyDelete
  5. Man kan ju tänka sig att Putte underlättar västs självskadebeteende när tillfälle ges. Men jag är skeptisk till att han skulle vara orsak till det mer än marginellt.
    Men var är det för därskap att gå i krig med en supermakt med massor av globala förbindelser och samtidigt ha öppna gränser?
    När det är grannfejd ser man till att låsa dörren, annars kan grannen slänga in vad fan som helst i ens hus.

    ReplyDelete
  6. En till dödsskjutning och en sprängning med dödlig utgång. Allt tyder på att kvinnan som dog i sprängningen var helt utan koppling till kriminella. En ung nyutexaminerad lärare.
    Kan alla som vurmat för fri invandring ända fram tills nu vara snälla och bara hålla käften och skämmas resten av sina liv?

    ReplyDelete
  7. Det hela börjar likna terrorism rätt och slätt.

    ReplyDelete
  8. En bissar sorts opolitisk terrorism med totalt likgiltighetsuppsåt. Läste från en intrvjuv med någon babbegangster(kan ha varit kurdiska räven) där han kommenterade att en helt oskyldig icke kriminell person av misstag sköts på hans uppdrag för att han liknade det tilltänkta moirdoffret. Det var typ tråkigt, men skulden för detta skulle falla på hans gangsterrival "Han som satte igång hela skiten".
    Mäste jag välja föredrar jag en jihad-terrorist. Med dem slipper man åtminstone bortförklaringar i klass med ett psykopatbarn på särskolenivå.

    ReplyDelete
  9. Nu framkommet det att bidragande irsak till att en oskyldig dog var att man placerat sprängladdningen mellan huset som var målet och grannhuset. Blir mer riktad sprängverkan när grannhuset håller emot tryckvågen.
    Snacka om total likgiltighet för om oskyldiga drabbas.

    ReplyDelete
  10. Titta vem som säger t-ordet:

    https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/O89WK3/lat-oss-hoppas-att-vi-inte-nar-samma-dodstal-som-pa-nordirland

    ReplyDelete