Wednesday, September 6, 2023

Flashback censurerar sann nyhet?

Credit: Pierre Fidenci 

Vågar man gissa att det rör sig om en konflikt mellan den "sex-positiva" falangen och den "värdekonservativa" ditto?

Flashback censurerar sann nyhet

4 comments:

  1. Flashback är inte vad det har varit. Först började det tummas på yttrandefriheten och sen försvann de intressantaste skribenterna successivt. Till stor del folk som inte alls var några extremister.
    Trir hela grejen mef nuvarande flashback är att posera som yttrandefrihetens ögborg men samtidigt styra bort diskussionerna från för etablissemanget "känsliga" saker.

    ReplyDelete
  2. Minns den gamla goda tiden när Flashback var en helt otrolig blandning av högintressanta inlägg om det mesta och total dårskap.
    Hade som totalt ohändig och ovetandes på området enorm hjälp av folk där när jag behövde renovera i min bostad.
    Flashback-mobben räddade mig från en snudd på katastrof.

    ReplyDelete
  3. Misstänker att en drös med avlönade troll sitter och spamlar ner mycket på Flashback numera(med modetatorernas goda minne). Senaste är väl i Ukrainafrågan. Och inga troll med stil heller. Man bara dränker allt i "Äckliga ryzztroll","Putlers kuksugare" och dylikt". Men somStalin sa: "Kvantitet är i sig en sorts kvalitet".

    ReplyDelete
  4. Intressant. Har egentligen aldrig följt Flashback. Kollade upp "Död och Återfödd" förstås och hans sanslösa konflikter med moderatorerna (han lyckades bryta t.o.m. mot de få regler Flashback hade på den tiden). Annars var det mycket porr, knark och annat skit. Det såg väldigt märkligt ut att det samtidigt fanns trådar dominerade av religiösa fundamentalister!

    ReplyDelete