Thursday, September 14, 2023

ChatGPT är kapat

 

FRP förbereder den ovarslade och
obegränsade generalstrejken 


Det här är ju rena lögner, ursäkta! Från ChatGPT:

>>>Förbundet för ett Revolutionärt Parti (FRP) var en vänsterorienterad politisk organisation som grundades i Sverige år 1917. Dess mål var att främja en socialistisk och revolutionär agenda. FRP var influerat av den internationella arbetarrörelsen och deltog aktivt i politiska och sociala frågor under sin existens.

>>>Ja, det stämmer att FRP publicerade en tidning med namnet "Röda Arbetet". Tidningen fungerade som en plattform för organisationen att sprida sina idéer och ståndpunkter, samt att rapportera om aktuella händelser och politiska frågor från ett vänsterperspektiv.

>>>"Röda Arbetet" var en betydande röst inom den svenska radikala vänstern under den period då FRP var aktivt.

HA HA HA HA.

5 comments:

  1. Det här är också ren konfabulation:

    Vänsterradikala Socialisterna var en vänsterorienterad politisk grupp som bildades i Sverige under tidigt 1900-tal. De verkade för socialistiska idéer och radikala politiska reformer. Gruppen var känd för sin starka pacifistiska hållning och sitt motstånd mot krig och militarism.

    Ja, Vänsterradikala Socialisterna bytte senare namn till Världsmedborgarnas Fredsparti. Detta namnbyte reflekterade deras starka fokus på fredsrörelsen och deras engagemang för internationell fredsaktivism och antikrigsarbete.

    Världsmedborgarnas Fredsparti var en del av den bredare internationella freds- och antikrigsrörelsen som var aktiv under perioden före och efter första världskriget. De arbetade för att främja fred, nedrustning och internationalism.

    Det är värt att notera att namn och organisationer inom politiken kan förändras över tid på grund av olika faktorer, inklusive skiftande politiska och sociala omständigheter samt ideologiska utvecklingar.

    ReplyDelete
  2. Det fanns faktiskt en praktiskt taget okänd grupp på 70-talet som hette Vänsterradikala Socialisterna. På 1980-talet verkar de ha bytt namn till Vänsterradikala Socialisterna - Världsmedborgarnas Fredsparti. De är okända inom vänstern, men jag har sett dem omnämnas i en ytterst obskyr bulletin som finns på KB i Stockholm och som gavs ut av en ex-medlem av Nordiska Rikspartiet som gått åt "vänster". Hans enmansgrupp hette Unionspartiet Socialisterna och gjorde reklam för några andra nästan okända smågrupper.

    Detta alltså skrivet av mig (Tidlösa).

    ReplyDelete
  3. Har glömt namnet på killen som gav ut bulletinen, men den var väldigt obskyr. Han var en ex-medlem av NRP som gått ur partiet efter att ha läst om Förintelsen i SvD (tror jag) och insett att det måste vara sant. Istället ville han vara vänster på något sätt. Alltså inte strasserit, utan verklig vänster. Hans bulletin stödde Centerpartiet och SAC. Alltså den rüdigerianska falangen av SAC.

    Hans enmansgrupp hette först "kampgruppen för ett socialistiskt parti i Sverige" och senare "Unionspartiet Socialisterna". Båda namnen låter nazistiska, men bulletinen gav inte ett nazistiskt intryck.

    Han nämnde Vänsterradikala Socialisterna, en i övrigt okänd grupp som dock figurerade i "det slutgiltiga valresultatet" som SAC:s tidning Arbetaren för skojs skull brukade publicera på 1980-talet. Alltså det där valresultatet där man ser hur många som röstade på Kalle Anka eller Musse Pigg. Så *någon* måste ha röstat på detta obskyra småparti!

    Vidare nämnde bulletinen en enmansgrupp som hette Socialistiska Partiet och grundats av en avhoppare från Nysvenska Rörelsen som tagit kontakt med Förbundet Arbetarmakt. Det här var alltså på 1970-talet.

    Ja, då vet ni det.

    ReplyDelete
  4. Nytt försök från ChatGPT (rena påhitt igen):

    >>>Förbundet för ett Revolutionärt Parti (FRP) var en svensk vänsterextrem organisation som verkade på 1970-talet och en bit in på 1980-talet. De var starkt influerade av maoismen och var kritiska mot den etablerade politiken. Organisationen drev politiska kampanjer och var även involverade i olika former av aktivism och opinionsbildning.

    >>>Ja, FRP publicerade en tidning som hette "Röd Gryning". Tidningen användes som ett medel för organisationen att sprida sina idéer och ståndpunkter.

    >>>Det är viktigt att notera att Förbundet för ett Revolutionärt Parti var en av flera vänsterextrema grupperingar i Sverige vid den tiden, och de hade en relativt kort livslängd. De hade ingen betydande politisk inverkan och upplöstes senare under 1980-talet.

    ReplyDelete
  5. >>>Jag har inte direkt åtkomst till specifika källor, men min kunskap är baserad på en bred samling texter, inklusive böcker, artiklar och webbplatser som är tillgängliga på internet. Informationen om Förbundet för ett Revolutionärt Parti som en maoistisk grupp verksam på 1970-talet är en allmänt känd del av den historiska dokumentationen och har även diskuterats i olika akademiska och politiska sammanhang.

    HA HA HA

    ReplyDelete