Sunday, September 5, 2021

Men detta är ju en konspirationsteoriiiiiiii!!!!!


Snaran dras åt...

Varför skulle högt uppsatta saudier stödja terrorattacker mot USA? Alla vet att Saudi är beroende av USA:s militära och politiska stöd. Landet är inte en *ren* klient till USA, men varje gång Washington ryter ifrån, brukar Saudiarabien backa några steg. Var de elitsaudier som höll al-Qaida om ryggen galna islamistiska fanatiker? Ja, kanske.

Eller också fanns det folk ännu högre upp i den saudiska hierarkin som stödde terrorattacken. Men varför skulle *de* vilja organisera ett angrepp mot USA?

Det finns faktiskt en förklaring. *Attackerna skedde med den amerikanska administrationens goda minne*. De var en medveten provokation för att motivera en förnyad amerikansk attack på Irak. Ett Irak som Saudiarabien uppfattade som en av sina fiender. Om *detta* är sant finns det plötsligt en intressegemenskap mellan de allra värsta mörkermännen i USA och Saudiarabien. Al-Qaida är bara en bricka i spelet, en grupp "expendables" man kan kasta åt sidan om man känner för det. 

Vem vet, när USA kollapsar år 2040 kanske vi äntligen får veta hela sanningen? Vi har i vart fall krupit ett steg närmare!

"Saudiarabien stödde terroristerna"

No comments:

Post a Comment