Sunday, September 12, 2021

Korsbefruktning





Visste inte att Hanif Bali, moderaternas jourhavande Twitter-troll, faktiskt har pluggat antropologi (hela tråden)... 

"Ligg inte med era kusiner"

2 comments:

  1. Helt sanslöst att tramsvänstern och även större delen av det borgerliga etablissemanget fortfarande har beröringsångest för inavelsfrågan.
    Diskuterade det här med en bekant som är både tramsvänster och biolog. Han försökte lite halvhjärtat hävda att den nya våg av inavel vi nu ser inte är något problem på sikt, då de inavlade individer som nu föds i Sverige kommer att skaffa barn med någon de inte är släkt med. Jo men tjenare... För brudarna slåss ju om inavlade män med lyten och låg IQ. De enda kvinnor som kan bli aktuella för att bilda familj med dessa män är kvinnor från samma kultur som i varierande grad tvingas till giftermål.
    Och sen har vi alla inavlade män som inte ens inom den egna kulturen kommer att kunna få någon kvinna. Tickande bomber som kommer att ta ut sin sexuella frustration på kvinnor utanför den egna kulturen där konsekvenserna inte är närmelsevis så svåra om man åker fast.
    Tror även många icke sexuella våldsdåd, ja rent av organiserad terrorism har sin grund i ett inavlat överskott av män som är chanslösa på den sexuella marknaden. Släng in lite prat om att man får massor med med sex med oskulder i paradiset så börjar det hända saker i större skala.

    ReplyDelete
  2. https://www.youtube.com/watch?v=zYHoGFJ3TVE

    ReplyDelete