Wednesday, January 17, 2024

Dra en lina

 


Varför klarade sig Miljöpartiet från Aftonbladets kokaingranskning av riksdagspartiernas toaletter? Givetvis för att miljöpartister bara röker hasch. 

Det vet ju alla.

Och apropå säkerhetsrisker: det finns en säkerhetsrisk ingen har lyft. Just det. *Hur kunde Aftonbladet ta sig in med en kokainservett på riksdagspartiernas kanslier?*

Försök göra om den bedriften i den ryska duman och se vad som fucking händer, bror! 

10 comments:

  1. Nooshis reaktioner var ju...intressanta. Hon hade kunnat lägga till att Lars Werner söp en hel del på sin tid. LOL.

    ReplyDelete
  2. Kanske håller på att bli både gammal, cynisk och galen, men jag kan inte undvika att tycka att Nooshis reaktion på AB:s kokainavslöjande var oerhört "baserad". Girl boss sätter ner foten! Nooshi Mindset.

    ReplyDelete
  3. Undrar om någon politiker tröttnat på sina kollegors kocksande och erbjudit sig att anonymt göra jobbet åt AB. Kan visserligen vara problematiskt ur säkerhetssynpunkt det med, men ett bra initiativ om så är fallet.

    ReplyDelete
  4. Den tänkte jag faktiskt inte på. Lite som när Jörn Svensson försökte lyfta Lars Werners spritvanor utan att nämna Werner vid namn. Han skrev, om jag minns rätt, en debattartikel i DN (tillsammans med en annan VPK-are?) om "riksdagsmännens spritvanor", men det kom snabbt fram att det var Werner han egentligen syftade på...

    ReplyDelete
  5. He he, den ja. Fast Werner var väl ändå hyfsat disskret med sina fyllior? Eller hade han bara turen att internet inte fanns när han stod på toppen av både sitt krökande och sin politiska gärning?
    Inte som Schyman som fick sina exesser grundligt diskuterade på nätet långt innan tidningarna skrev om det. Både Aftonbladet och Expressen hade egna forum i internets barndom med mindre moderering än självaste dödsknarkarnazist-forumet flashback. Hängde hos AB och E en del själv på min hopplösa modemuppkoppling.

    ReplyDelete
  6. Trodde först det bara var trams och ljug när någon anonym typ skrev att han sett Schyman kissa på golvet på en biograf.

    ReplyDelete
  7. Werner hade gjort ett kontroversiellt utspel (minns inte om vad). Han hade dessutom tagit ett utomhusbad inför reportrarna. Det gick tydligen rykten om att han var onykter vid tillfället...

    ReplyDelete
  8. Var det inte ett nakendopp i en isvak? Har något mycket vagt minne av det så det kan vara fel.

    ReplyDelete
  9. Kanske. Minns inte de närmare omständigheterna. Har dock ett väldigt vagt minne av att det var under sommaren.

    ReplyDelete
  10. Minns en naken Werner i TV och min mormor som sa "usch, Werner". Mormor var rätt kälkborgerlig av sig. Dock en hårt arbetande sjuksköterska och mycket sympatisk bortsett från kälkborgerligheten.

    ReplyDelete