Sunday, June 2, 2024

Fake news?

 



Did Biden lie about Israel having made a peace proposal? Did the proposal actually come from Biden himself, or even from Obama?! 

Confirmed: Biden lied about peace "proposal"

Netanyahu: Hamas must be destroyed

6 comments:

  1. Off topic https://iclfi.org/pubs/wh/252/imt

    ReplyDelete
  2. Har noterat omvandlingen tidigare. IMT gör alltså samma sak som CWI för omkring 30 år sedan. Ändrar hela den strategiska inriktningen för att få vissa taktiska/temporära framgångar, främst bland arga ungdomar. Jag tror att Woods faktiskt säger i något av sina tal att omorienteringen beror på att många yngre anhängare av "kommunist"partierna har radikaliserats och börjat ifrågasätta dem. Det är därför IMT så hårt väljer att använda den "kommunistiska" partibeteckningen. Jag gissar att manövern inte kommer att lyckas ens rent taktiskt, om inte Woods ändrar IMT:s politiska linje på ett antal punkter. Exempelvis den nationella frågan (host host Palestina) och identitetspolitik (host host trans-personer). Vilket CWI också gjorde på 1990-talet och 00-talet. Annars kommer IMT inte lyckas rekrytera Woke-vänstern...

    ReplyDelete
  3. Undrar också om det verkligen är sant att fler och fler ungdomar världen över kallar sig just "kommunister". Okej, jag hänger inte i de här kretsarna nuförtiden, men det verkar mindre troligt. Men även om så är fallet, så handlar det om en "kommunism" uppblandad med okritiskt stöd till "Palestina" och HBTQ. I USA även stöd till vissa falanger av demokratiska partiet...

    ReplyDelete
  4. Sedan är det ju roligt att Spartacist League kritiserar Grant-strömningen så att säga "från höger"... Deras Lenin-citat från "Radikalismen" är ju mitt i prick, LOL.

    ReplyDelete
  5. Ja, Spartacist har ändrat sig kraftigt efter att Robertson dog. Till det bättre. Exempelvis har de såvitt jag kan se slutat med sina propedofila artiklar.

    ReplyDelete
  6. Du kanske hade fel om Spartacist League ändå...

    https://iclfi.org/pubs/wh/252/isa

    ReplyDelete