Sunday, June 23, 2024

Blavatsky´s female baboon

 


LOL. This YouTube clip c/o some Christian fundamentalist has the titles "Feminism´s Satanic Dark Cult" and "The Dark Religion of the Women´s Movement". 

You´ll never guess which religion it is...

4 comments:



  1. Alla torde ha gissat, men tanke på din rubrik...

    Stackars Jesus, om han hade insett vilken typ av "lärjungar" han skulle får 2000 år efter sin död.

    Själv följer jag någorlunda regelbundet Doreen Virtue, och det snällaste som kan sägas om henne är att de hon polemiserar mot oftast är värre än hon själv. Hon är en stillsam och tråkig bokstavstroende, som utgår från att varenda kommatecken i Bibeln är Guds ord. Men de hon polemiserar mot är för det mesta hysteriska karismatiker som också tror att Bibeln är ofelbar, men som sedan lägger till ett antal egna dumheter.

    Här https://www.youtube.com/watch?v=BQdS7vRZbes polemiserar hon mot en Jennifer LeClaire, som verkar helt utflippad, och djupt involverad i "andlig krigsföring". LeClaires YouTube-sida kan nås här https://www.youtube.com/@JenniferLeClaireMinistries

    Efter att ha jämfört dem kan jag i alla fall säga att om jag måste välja mellan att vara på en öde ö i en månad med Virtue, eller med LeClaire, skulle jag definitivt välja den förstnämnde.

    Chansen att överleva månaden skulle nog ändå vare större med Virtue än med LeClaire.

    Eftersom Virtue kombinerar att tro sig följa Bibeln "bokstavligt" och dessutom inte lägger till en massa dumheter själv, slipper hon att sjunka ner i de värsta träsken. Hon anklagar i alla fall inte sina motståndare för att vara besatta av "Jezebels spirit", hon bluddrar inte om att Trump är utvald av Gud, och hon är inte framgångsteolog.

    Hon tror dessutom inte att man besegrar "ondskan" genom att skrika tungomålstal, med hyperexalterad röst ...

    Erik R

    ReplyDelete
  2. Det stämmer, hennes framtoning verkar ha blivit ännu tråkigare sista tiden, om jag inte bara inbillar mig. Pastorerna som ständigt tjatar om "the Jezebel spirit" verkar rätt så ökända, "alla" talar om dem!

    ReplyDelete
  3. https://ashtarbookblog.blogspot.com/2024/05/holy-christ-on-cracker.html

    ReplyDelete
  4. https://www.youtube.com/watch?v=8M1W5DBmOk0&t=29s

    ReplyDelete