Saturday, June 8, 2024

De två offentligheterna

 


Motpol om turerna kring SD:s "trollfabriker". Tror också att Kalla Faktas reportage egentligen inte var riktat till gemene man, utan till etablissemanget och deras hirdmän. Sedan råkar jag tycka väldigt annorlunda än Motpol i x antal sakfrågor, men det är en annan historia...  

Kalla fakta och iskalla tagningar

7 comments:

  1. Jag är ganska övertygad att om SD, det gudinnan förbjude, fick mer än 50 procent av rösterna, skulle den (förvisso mycket bristfälliga) borgerliga demokratin i Sverige snabbt förtvina. Jag vacklar lite om SD kan definieras som ett fascistiskt parti, men det är i alla fall kvasifascistiskt. Nazistiskt är det inte längre (inget rent nazistiskt parti skulle stöda Israel) , även om det har sina rötter i nazismen, vissa har kallat det nyssnazistiskt.

    Det är med hjälp av SD som den blåsvarta regeringen börjat genomföra antidemokratiska åtgärder som ingen borgerlig regering tidigare vågar göra - som att förbjuda a-lotterierna och inskränka presstödet så mycket att den ena vänstertidningen efter den andra har tvingats lägga ner sina papperstidningar och ersätta dem med internettidningar.

    För att försvara även den borgerliga demokratin på sikt krävs en rödgrön regering i nästa val.

    Erik R

    ReplyDelete
  2. OT:
    Interzone återkommer till ToB-pedofiler, sina egna kopplingar till ONA och lite annat.
    https://youtu.be/WGTFXCfGzkE?si=pp0fmjDUJ58XY4JU

    ReplyDelete
  3. Hugge,

    Han verkar vara "on the edge". Tänker han hoppa? Man får intrycket av en förvirrad person som är desillusionerad och hoppat av en extrem sekt, samtidigt som han har en nostalgisk längtan till samma sekt. Han säger på ett ställe att gamla ONA faktiskt grundades av en nynazist, och att den brittiska sektionen inte är "oskyldig" till pedofilin, men tycker ändå att gamla ONA borde återupprättas som ett hemligt sällskap?! Är han hjärntvättad?

    ReplyDelete
  4. Det är givetvis bra att han avslöjar pedofilnätverken, men han verkar sektskadad på något sätt. Fast det kanske inte är så konstigt...

    ReplyDelete
  5. Intressant att ONA hade många kvinnliga medlemmar, inklusive äldre, som de använde för att "hjärntvätta" honom.

    ReplyDelete
  6. Trodde själv att det mest var yngre kvinnor utanför Storbritannien som utgjorde deras ivinnliga garde, så det var intressant.

    ReplyDelete
  7. Annars lite svårt att veta exakt varför han var så skärrad. Var det ToB-övergreooen han fått ingående känndom om som triggat hans PTSD från krigszoner, insikten om att han manipulerats, eller alltihopa som sammantaget blev för mycket?

    ReplyDelete