Friday, June 3, 2022

Blott Sverige svenska köttbullar har


Myndigheten för psykologiskt försvar har tydligen utrett den knäppaste trolltråden på Twitter, #Swedengate. Som alltså handlar om svenskars matvanor. Och i stort sett allting annat! 

Myndigheterna kom fram till att det stora tråden om falukorv, smörgåstårtor, svensk kolonialism och Kalle Anka *inte* är en utländsk påverkanskampanj. Känns ju betryggande. Har de skickat en rapport till Elon Musk också?

"Swedengate är inte en påverkanskampanj"

4 comments:

  1. Vad är väl hedersmord, gruppvåldtäkter och kvinnlig omskärelse mot att somliga svenskar är lite småländskt snåla?
    För övrigt borde väl all import och försörjning av folk från skithålsländer ses som en patologiskt hög grad av gästfrihet.

    ReplyDelete
  2. För övrigt så är hjärnan(eller vad man nu ska säga) bakom den här kampanjen samma människa som krävde att Carl Von Linné-statyn skulle tas bort.
    Lycka till med att åka till valfritt land i Afrika eller MÖ och räkna med att bli försörjd samtidigt som man förolämpar värdfolket och dessutom kräver att man tar bort diverse monument.

    ReplyDelete
  3. Aha, det förklarar det ständiga referenserna till "svensk kolonialism", och kanske även varför MSM tagit upp tråden (fast utan att ta avstånd). Fast sedan verkar tråden ha blivit ett slags all-round trolltråd. Och jag trodde faktiskt att talet om "kolonialism" var ironiskt menat! Att göra propaganda på Twitter är svårt...

    ReplyDelete
  4. https://twitter.com/skanevanstern/status/1532661351205724163

    Kakabaveh är inte den ende som kan sälja sig till högstbjudande...

    ReplyDelete