Monday, June 13, 2022

Katastrofresultat


Ytterst anmärkningsvärda siffror. Från vår ofrivilliga grannblogg. 

Ny undersökning om utlandsadopterades situation

17 comments:

  1. Och apropå katastrofresultat, så verkar det som om Ukraina håller på att förlora kriget...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jim Dore om svårigheterna för regimmedia att få till en bild på folk i Ukraina utan en enda synlig hakkorstatuering :
      https://youtu.be/2rHqT-Bsmkg

      Delete
  2. Har ni förresten också noterat att den "nye" och mer "ödmjuke" Macron verkar ha samma geopolitik som Marine Le Pen? Men hur var det nu, skulle vi inte rösta på Macron för att "slå vakt om enigheten inom EU"? Enigheten att inte göra någonting alls , tydligen.

    ReplyDelete
  3. Ryssland kommer inte att nöja sig med Donbass. Vilket de själva har sagt. Deras mål är att finlandisera hela Europa.

    ReplyDelete
  4. Den absolut enda "fördelen" med en finlandisering är att de infantila idioterna på Aftonbladet drar till Kanada. Annars kan jag inte se några.

    ReplyDelete
  5. De drar till (östra) Kanada, take the sacred transubstantiation of the needlecraft, dör knall och fall, och så är saken biffish.

    ReplyDelete
  6. Vill inte Biden-helvetet längre skicka tunga vapen till killarna i Azov?

    ReplyDelete
  7. Men kvällspressen låtsas åtminstone på löpet fortfarande att Putin är galen, utbytt, står med ena foten i graven, etc. Men han håller ju på att vinna kriget, och sanktionerna funkar inte...

    ReplyDelete
  8. Men Putin är "galen" och Mariupols fall var hans "enda" seger. Tjena.

    ReplyDelete
  9. Finlandisera Europa och russifiera ex-Sovjet. Det är målet. Och vårt hopp står till en massa woke groomers som tror att cancel culture på Twitter kan stoppa Ryssland och skiter ner sig så fort en Q-shaman kravallerar utanför kongressbyggnaden...

    ReplyDelete
  10. Vem är västvärldens Clemenceau? May he now step forward!

    ReplyDelete
  11. Fan, Hubinette är minst lika baserad som Anglin i den här frågan. Sen vet man ju sällan vad Anglin verkligen tycker men jag tror han är allvarlig i det här lustmordet på adoptioner i allmänhet och utlandsadoptioner i synnerhet:
    https://stormer-daily.rw/against-adoption-david-french-and-the-bizarre-and-evangelical-cult-of-international-child-trafficking/

    ReplyDelete
  12. Appropå Anglin så börjar jag sympatisera med med hans ironiska(?) önskan ett kärnvapenkrig som vår tids lösning på Sodom och Gomorra:
    https://stormer-daily.rw/watch-toddlers-witness-bdsm-whipping-and-bulging-genitals-get-offered-lube/

    ReplyDelete
  13. Vad lustigt, Blogger "krånglar igen" så fort man länkar till DS... Fast nu har jag manuellt släppt igenom ditt andra inlägg också.

    ReplyDelete
  14. Okej, eller så var det den porriga texten i länken systemet reagerade på, LOL.

    ReplyDelete
  15. Nu har jag läst artikeln (finns tydligen fler). Boken han citerar verkar intressant. Jag visste inte att evangelikaler i USA var *så* inblandade i internationella adoptioner, men det förvånar mig inte.

    ReplyDelete
  16. Det här stycket tycker jag är riktigt tänkvärt av Anglin:
    "Orphanages can still exist in case there are any remaining street children in America, as this environment is much healthier for children with no families than living in the case of single family. In an orphanage, the children with no families are able to form bonds with each other, based on their shared circumstances".
    En vän till mig som som adopterades inom Sverige uttryckte något liknande baserat på sina egna erfarenheter. Och då var ändå hans adoptivföräldrar helt ok men han menade att det var något förljuget över hela arrangemanget och att en mer genuin familjekänsla i bästa fall uppstår barn emellan som växer upp tillsammans och känner sig enade av det fatt alla har föräldralösheten som gemensam faktor.

    Anglin har haft lite för mycket seriösa grejor på sistone. Jag går in på DS för att få mig ett gapflabb nu och då, inte för att imponeras av genomtänkta resonemang i svåra frågor.

    ReplyDelete