Saturday, June 25, 2022

Bugmen beware

 


Best pic of Greta Thunberg ever. But unfortunately from a parody account at Twitter...

7 comments:

  1. https://twitter.com/oneunderscore__/status/1540543760974635011

    Look who´s back...

    ReplyDelete
  2. Yes, it´s "Q", the "leader" of QAnon. Or somebody pretending to be him. Oh no, not again!

    ReplyDelete
  3. Hon fick nog låna pickan av den där somaliske gangstern hon poserade med när det propagerades för att folk skulle ta exprimentvaccinet..

    ReplyDelete
  4. Undrar hur länge det dröjer innan Greta kommer på att hon är född i fel kropp? Hon behöver ännu mer offensiva PR-strategier nu om hon ska vara kvar i rampljuset trots Ukraina.
    Sen får vi ännu fler fjortisbrudar i landet som också vill byta kön.

    ReplyDelete
  5. Hade hon varit amerikan hade ju risken varit överhängande, i Sverige är vi inte *så* galna, hoppas själv att hon blir något slags tantrisk buddhist eller något sådant, då kommer hon bli intressant att snacka med tror jag...

    ReplyDelete
  6. Jag säger bara fenomenet Bernie Pålsson eller vad hon nu heter. Efter att hon debuterat med sin bok "Vingklippt ängel" följde en epidemi av flickor som skar sig med rakblad och brände sig med cigaretter etc... Man började även efterhärma författaren klädstil och hennes avsiktliga felstavningar.
    Det var tur att Bernie inte trodde hon var född i fel kropp. Fast det kanske hon skulle gjort om psykiatrin då varit lika transinriktad som nu.
    Har läst boken. Den är faktiskt bra även om författaren verkar helt odräglig.
    Fenomenet beskrivs rätt roligt av Zyklon Boom i låten ungdomsas. Han menar föga förvånande att damen och hennes fans inte är i behov av psykiatri utan av "rejält med smisk, sen en kurs i virkning, städ och folkvett".



    ReplyDelete
  7. Har märkligt nog aldrig hört talas om henne tidigare!

    ReplyDelete