Wednesday, March 20, 2024

En riktig karl käkar inte räkmacka

 

"Jag är ingen räka, mannen,
så passa dej jävligt noga"

Kommer första april ovanligt tidigt i år? Eller är detta Aftonbladets tafatta försök till post-modern ironi på riktig hög nivå? För inte fan kan hon väl mena allvar... 

Ingen säger det men alla vet att fisk är bög

3 comments:

  1. Ja Lovecraft åt heller inget vattenlevande och han hade också en fruktansvärd människosyn. För att inte tala veggosarna Thunberg och Hitler. Sist men inte minst så är jag själv veggo och har en helt förfärlig människosyn.

    ReplyDelete
  2. Gör oren föda människor snällare?! ;-)

    ReplyDelete
  3. En massa töntar svamlar nuförtiden om att det "baserat" att äta en massa kött. Trams säger jag. Det är vi vegosar som driver civilisationen framåt. Och snälla mot männislor är vi bara när dessa förtjänar det.
    Synd att Thunberg är så hjärntvättad och vilseledd. Hon hade annars varit en perfekt galjonsfigur för den stora repatrieringen av alla köttärande och djurplågande manshorder som vällt in i landet.
    "How dare you! Leave imediatly or we will make fodder of you and give to homeless swedish cats. Thats the only contribution you are capable of in Sweden. So leave now or conribute.
    By the way, i shouldnt even be here talking to you, i should be at home feeding my cats whom i already miss dearly. So now fuck off orr else!".

    ReplyDelete