Thursday, May 16, 2024

16 maj 2024 e.Kr.

 


Prioriteringar... 

Slovakisk politik:

Premiärministern kämpar för sitt liv efter skjutningen

Svensk politik:

Regeringen i krismöte p.g.a. "trollkonton"

14 comments:

  1. Det här måste vara den töntigaste politiska skandalen i Sveriges historia. Någonsin.

    ReplyDelete
  2. Ja Herre Gud. Känns oerhört ansträngt på twitter

    ReplyDelete
  3. https://kiremaj70.blogspot.com/2024/05/sverigedemokraterna-ett-fascistparti.html

    ReplyDelete
  4. Sista meningen i din text var en bra beskrivning av konsekvenserna av massinvandringen till Sverige.

    ReplyDelete
  5. Hugge

    Du lever i en bisarr drömvärld. Din världsbild liknar den som fanns i SA i Tyskland 1932. De trodde att mörkret kom från kosmopoliter och judar. Därför hjälpte de Hitler till makten. Alltför sent insåg de att det mörker han stod för var värre än de inbillade faror som de hade hallucinera fram. Sedan massmördades SA-medlemmar 1934. Och sedan VAR det för sent att ångra sig.

    ReplyDelete
  6. Jag nog känns det som en bissar mardrömsvärkd men det är tyvärr på riktigt.

    ReplyDelete
  7. Hugge Ja, det tror ju alla förvirrade högernationalister.

    ReplyDelete
  8. PS. Det är eventuellt möjligt att kalla det som inträffade 2015 som en massinvandring, men att kalla det vi har i dag för det är löjligt. And by the way who cares? Jag bor i Hovsjö där troligen inte mer än 10 procent är svenskar. I vilket fall som helst är jag nu den enda svensken i en portuppgång där det finns 16 familjer. Den ende som verkligen stört mig genom åren - jag har bott här sedan 2007 - var en av de få svenskarna som bott i uppgången under alla dessa år. Han spelade musik på superhög volym mitt i natten. Han flyttade dessbättre snart. Jag minns att jag anmälde honom till störningsjouren. Det 'är den enda person i mitt liv jag har anmält till störningsjouren, och han var alltså svensk. När det gäller Södertälje kommun som helhet finns det statistik på demografin och svenskarna är i minoritet. Återigen who cares, Jag har blivit illa behandlad många gånger i mitt liv - men de enda som jag har konkreta minnen av att bli illa behandlad av är svenskar. Massinvandringsnarrativet är en paranoid fantasi. Med den objektiva funktionen att dölja de verkliga farorna i ett samhälle där laissez faire- liberalism och auktoritär nationalism ingått en ohelig, giftigt brunblå allians. Av en typ vi inte sett i Sverige på mer än 100 år.

    Erik R

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ju mer oförsvarlig den mångkulturella mardrömmen blir desto ordrikare blir dess tilkskyndare i sitt försvar av densamma.

      Delete
    2. Tror du själv på ditt enfaldiga (och av uppenbara skäl ordfattiga...) svammel, eller trollar du bara?

      Delete
    3. Jag trollar bara. Egentligen är jag en fanatisk anhängare av mångkultur och vidöppna gränser. Tyvärr har jag någon sorts tourettes som gör att jag bara måste provocera alla meningsfränder varhelst jag stöter på dessa.
      Du skulle bara veta hur hårt jag trollar djurrättsmänniskor.

      Delete
  9. Hugge PS. Men det finns någon sorts lockelse med internet att alltid måste svara på allt dumt som kommer. Till och med det som är skrivet av fascister. Men att argumentera med fascister är ju en ganska meningslös sysselsättning. Så nu avslutar jag. Erik R

    ReplyDelete
  10. PPS. Fast man bör inte använde ordet "fascist" hur som helst. Det är trots allt en statvetenskaplig term, och bör inte användas utan att definieras. Så jag ändrar det till "fascistoid" för att vara på den säkra sidan.

    ReplyDelete
  11. En sak till. Den mening som Hugge reagerade på var dejn sista meningen i det sista stycket i en artikel av Jan Myrdal från den 21 januari 1968. Som jag citerade här- https://kiremaj70.blogspot.com/2016/10/jan-myrdal-och-nya-tider.html Hela sista stycket var detta: ""Men kom ihåg historiens lärdomar. Det som börjar med ropet 'slå bögen ihjäl' det brukar fortsätta... slå utlänningen ihjäl... slå kommunisten ihjäl.... till slut låter det: slå demokratbusarna ihjäl. Då ligger röken svart över landskapet och då är det försent att ångra sig".

    ReplyDelete