Thursday, October 1, 2020

Ett meddelande från Lenin



Kamrater, det är med tungt hjärta och stor sorg jag måste meddela att Oktoberrevolutionen måste ställas in. Eventuellt kan vi göra ett nytt försök nästa sommar.

Ni har säkert hört talas om det nya influensaviruset, det som de eländiga kadeterna och mensjevikerna kallar "spanska sjukan" (något vi internationalister givetvis kraftigt tar avstånd ifrån).

För att minimera smittspridningen måste alla klasskämpar och medvetna proletärer stanna hemma, beställa pizza via FedEx och absolut inte lämna sina hem innan kapitalisterna utvecklat ett vaccin.

Ja, vi bolsjeviker kräver att Kerenskij gör undantagstillståndet ännu hårdare. Det räcker inte med att stänga ner sovjeterna och sjukhusen! Även skolor, universitet, lunchhak och spårvägen i Petrograd måste stängas ner.

Det är av yttersta vikt att vi alla håller ut, och avstår från alla adventuristiska handlingar och överslag. Såsom socialistiska revolutioner, klasskamp och andra anarkistiska småborgerliga påfund!

Bolsjevikpartiets sjunde plenum kräver självfallet att Kerenskij betalar 600 rubler till alla som tvingas sitta hemma p g a karantänen. Dessutom kräver vi arbetarkontroll över pizzabagerierna.

Om Kerenskij vägrar genomföra dessa krav, kommer vi att avsätta honom från posten som Petrograd-sovjetens titulära ordförande. Så det så!

Så snart alla ryssländska medborgare vaccinerats mot corona, förlåt, spanska sjukan kommer vi återuppta den stålhårda revolutionära klasskampen. Vi kommer även ge kritiskt stöd till Biden, förlåt, Wilson i det stundande amerikanska presidentvalet.

Thanks for your cooperation.

Nikolaj Lenin

10 comments:

  1. En så kallad "October Surprise".

    ReplyDelete
  2. Fritt efter den revolutionära vänsterns märkliga reaktioner på nedstängningen av hela samhället under coronapandemin och det amerikanska presidentvalet...

    ReplyDelete
  3. Jag glömde förresten ett stycke i vilket "Lenin" tackar Soros, förlåt, Rockefeller för det ekonomiska stödet.

    ReplyDelete
  4. Jag är gammal nog att minnas när yttersta vänstern var mot borgerliga undantagstillstånd, imperialistiska val och kapitalistiska pengar. Feels like ages ago...

    ReplyDelete
  5. Jag undrar vad som är nästa steg. Stöd till en globo-liberal militärkupp i USA för att insätta Biden som president? Var går gränsen för förräderiet?

    ReplyDelete
  6. Antifa är Bidens bitches, totalt kontrollerad opposition.

    ReplyDelete
  7. Ha ha! Men du ska nog vara lite försiktig ändå. Även om det här bara är en vanlig flunsa så kan det vara farligt nog för en gubbe som håller på att återhämta sig från en skottskada med blyförgiftning. Du tillhör en riskgrupp. Men fortsätt bojkotta vaccinet. Profitdrivet skräp som är otillräckligt testat.
    Tror dock du har fel om AFA. Det är dekadent medelklass som försvarar sina klassprivilegier mot arbetarklassen inom det rådande systemet. Det är snarare arbetarklassen som är högst ofrivilliga bitches åt AFA. Vem skulle annars via skattsedeln försörja genusvetare, HBTQP-certifiörer, mångfalldskonsulter och andra dekadenta medelklasspåfund? Skicka till arbetsläger i Kolyma i vilket fall.

    Rekomenderar hursom kamrat Marcus och kamrat Malcoms klassbaserade tagningar:

    https://soundcloud.com/markus-och-malcom/deplorables-ska-inte-knaboja-de-ska-resa-sig-upp

    PS: Tanten som som sköt dig, vad var hennes egentliga horn i sidan till dig?

    ReplyDelete
  8. Hette hon inte Fanny? Eller är det mer än en Kaplan som pangat på dig? Låter som ett infekterat triangeldrama.

    ReplyDelete