Monday, March 29, 2021

Årets mest väntade avslöjande


Ingen är väl särskilt förvånad över det här...

"Kulturmarxistisk ikon våldtog arabiska småpojkar"

7 comments:

  1. Jag har ärligt talat aldrig brytt mig om Foucalt och förmodligen aldrig läst något av honom heller, men tydligen var han känd för att de facto vilja legalisera pedofili. Att en sådan person faktiskt också är peddo kommer väl inte som någon särskild överraskning. Hur han samtidigt kunde stödja den islamiska revolutionen i Iran (Khomeini), vilket han tydligen också gjorde, är ju en intressant fråga. Und so weiter.

    ReplyDelete
  2. Har förresten just fått ytterligare fyra Dick Harrison specials, däribland "Dalslands historia", så det lär bli en intressant påskvecka framöver...

    Jag undrar om han nämner Fucking Åmål? Ligger inte Åmål i fucking Dalsland?

    ReplyDelete
  3. Focault... Urk! Ännu ett av dessa ondskefulla pervon som tramsvänstern gjort till husgud. Varför tjata om trista saker som klass och lönepolitik när man istället kan fokusera på "spännande" saker som rätten att tanka sig full på amfetamin och GHB för att sedan bastuklubba loss flera dygn i sträck? Eller våldta småpojkar i låglöneländer.

    https://www.youtube.com/watch?v=jKH0EwEPnZw

    Här en tokkonservativ katoliks ideologiska sågning av Focault. Som Frank Baude fast från "höger" och lte mer rumsren i hur han uttrycker sig.

    ReplyDelete
  4. Har sett ungefär 40 minuter av den nu, det roliga med honom är att han *alltid* snackar om sex, vilket ju är lite lustigt med tanke på att han är konservativ katolik. Samma sak i ett annat klipp där han diskuterar Hegel och inleder med alla hans påstådda kärleksaffärer!

    Hans poäng verkar vara att etablissemanget använde Foucalt för att kastrera den revolutionära vänstern på 1970-talet. I och för sig ett intressant perspektiv, även om jag antar att det hela var lite mindre konspirativt än vad han framställer det som...

    Sedan har han ju en tendens att diskutera tio olika saker samtidigt!

    ReplyDelete
  5. Mja, han menar ju att våra styrande går in för att göra oss översexuella för att lättare kontrolera oss och att just otuktat sex är deras effektivaste vapen. Blir lite som att en cancerspecialist ständigt pratar om cancer.

    ReplyDelete
  6. Men ibland blir han parodi på sig själv. Lyssna på hans analys av "Aliens"-filmerna. Oavsiktlig humor på högsta nivå.

    ReplyDelete
  7. Han har dock fem vuxna barn och en drös med barnbarn, så han är ingen bitter incelgubbe.

    ReplyDelete