Sunday, February 16, 2020

Det skandinaviska självhatet



Apropå en självhatande SAS-reklam...

Självhat är inte heller skandinaviskt. Jag vet inte var det kommer ifrån, men vikingarna hade i vart fall väldigt lite av den varan. Såvida man inte betraktar Ragnarök som ett märkligt exempel på Thanatos. 

Fast att vilja slå ihjäl så många angler och skrälingar som möjligt för att sedan avnjuta rostad galt i Valhall låter nog inte så självhatande, trots allt. 

PS. Det finns inget verkligt afghanskt, somaliskt eller judiskt heller. Dessutom finns det inga palestinier!

Eller nej?

10 comments:

  1. Jag får förresten inte en kopek från Putte för att skriva detta. Det finns ju inget ryskt heller. "Rus" är finska och betyder "svensk viking", så Ryssland betyder egentligen Roslagen. Rysk-ortodoxa kyrkan är grekisk, och kyrilliska alfabetet kommer från Bulgarien. Så ni har inget på mig era jävla självhatare.

    ReplyDelete
  2. Ska vi höja insatserna lite? Jag vill att Wolodarski och Winiarski går ut i DN och talar om för oss att det inte finns något judiskt. Tror ni att det kommer att hända? LOL.

    OK, vi höjer igen. Tror ni att Aftonbladet tänker publicera en artikel på temat "det finns igenting muslimskt"?

    Nä, just det.

    Tassarna bort från kulturarvet, säger jag, tassarna bort!

    ReplyDelete
  3. Alla vänsterliberaler som hånar dem som klagar på SAS-reklamen brukar bli väldigt tysta när samma personer klagar på verkliga samhällsproblem, så var glada ni för att SAS gjort denna lilla avledningsmanöver, man undrar vem som betalade dem för att göra det? Soros, va?

    ReplyDelete
  4. Vad hände förresten med den liberala kritiken av SAS? Ni vet, flygskammen? Kom den av sig? Nu är SAS plötsligt the good guys igen...

    ReplyDelete
  5. Afghanistan. Hmmm...

    Islam = kommer från Arabien. Buddhastatyer = kommer från Indien. Dari = kommer från Persien. Hazara = kommer från Mongoliet. Afghanhundar = kommer från Turkmenistan. Pengar = kommer från Sverige. Civilisation = kommer från Soviet Armed Forces, o.s.v.

    Det finns nog ingenting verkligt afghanskt heller. Nu vill vi att Non-Afghan Airlines basunerar ut detta budskap på Facebook!

    Eller nej?

    ReplyDelete
  6. Ska jag köra samma grej med judarna också? Eller nej?

    ReplyDelete
  7. Samerna. Du glömde samerna. De finns inte heller.

    ReplyDelete
  8. Om "alla" är invandrare, är samerna också invandrare? De kommer ju från Manchuriet. Eller nej?

    ReplyDelete
  9. STOR-LAPPLANDS NATURLIGA ÖSTGRÄNS GÅR VID YALU-FLODEN. GRETA THUNBERG MÅSTE TA STÄLLNING I DENNA FRÅGA. FACEBOOK MÅSTE TVINGAS ATT PUBLICERA FAKTA KRING DETTA ANNARS HACKAR VI DERAS SÖRVER!

    ReplyDelete