Saturday, February 9, 2019

NYA ZEELAND FINNS!!!IKEA har ju aldrig velat erkänna Staten Israel, så det finns ju en viss logik i att de glömde bort en annan kolonial nybyggarstat, denna gång på södra halvklotet. Fast NZ är numera en bi-nationell stat, vilket framgår av deras nationalsång. Som jag alltså länkar till här ovan. 

5 comments:

 1. De verkar behandla sin urbefolkning bättre än vad Australien gör. Men jag har ändå svårt att fördra Nya Zeeland, efter deras makabra folkomröstning där den överväldigande majoriteten av (den vuxna) väljarkåren röstade för barnaga.

  ReplyDelete
 2. Har kollat upp detta. Det verkligt skrämmande är att motståndarna till barnaga inte segrade i *en enda* valkrets, inte ens de som röstar på Labour eller Progressive (som står till vänster om Labour) i parlamentsvalen. Dessutom var valdeltagandet väldigt lågt.

  Jag trodde faktiskt att NZ var bättre än så här...

  Fast barnaga verkar fortfarande vara förbjudet ändå, eftersom regeringen körde över väljarna!

  ReplyDelete
 3. "Rodenborg" är en ökänd gruppsexman i Malmbergets hippiekretsar, medan "Tidlösa" är en jävla dåre som tillhört flera sekter, däribland "säljsekten" och "Spartakus". Att dessa två knäppskallar är de enda som håller låda här säger väl allt vi vill veta om denna blogg. Tidlösas avundsjuka mot Peter Wolodarski (en gammal klasskompis från friskolan) är också rätt så uppenbar.

  ReplyDelete
 4. Är inte du avundsjuk på en jävla sprätt och Timbro-pojke som hade ett eget TV-program vid 24 års ålder? För övrigt är det jag som är gruppsexmannen...

  ReplyDelete
 5. Whatever you say, Tidlösa darling, whatever you say...

  ReplyDelete