Friday, January 18, 2019

Kommunistisk konspiration mot mänskligheten AVSLÖJADSå Greta Thunberg har Aspergers syndrom? OK, då kan vi väl sluta ta henne på allvar från och med nu. Jag menar, alla vet ju att "den globala uppvärmningen" bara är en kinesisk konspiration. Dessutom är det *bra* med global uppvärmning, jag menar, då skulle man ju kunna odla dadlar och kokosnötter i Kanada och Lappland. Och när all jävla is smälter kan vi äntligen komma åt guldet och diamanterna som helt enkelt bara MÅSTE finnas i Antarktis. Dessutom slipper vi se fula hoppande fåglar som pingviner eller s k albatrosser (egentligen måsar med gigantism). Överlag anser vi, Frihetliga Fronten för Tillväxt och Globalism, att 16-åriga tjejer bör hållas utanför politiken. 

7 comments:

 1. Vi tar härmed kraftigt avstånd från ovanstående "inlägg". Vårt konto måste ha blivit hackat eller nåt. Kommando Tidlösa har nu återtagit kontrollen och vårt motto är och förblir "Atlantis was HUMAN".

  ReplyDelete
 2. Jag fick en Aspergerdiagnos 2017. Visserligen tror jag inte på den /sic/ men det skulle ju ändå kunna förklara en lång rad åsikter som jag har. ;-)

  ReplyDelete
 3. Din diagnos, Kire, är "atlantofobi" och "anti-lemurism". ;-)

  ReplyDelete
 4. Själv är jag förresten fullt normal, vilket *jag* ibland har svårt att tro på. Genomsnittlig IQ, vanlig personlighetstyp på Myers-Briggs, inga avvikelser åt något håll på något test...

  Märkligt! Men OK, det var sådana där amatör-psykologiska test på nätet, så who knows.

  ReplyDelete
 5. Jag hade cirka 100 i IQ i ett helt korrekt genomfört test i den neuropsykiatriska undersökningen, vilket gladde mig enormt - tjoho, jag är NORMAL! Men normaliteten är ju skenbar - då siffran grundar sig på mycket låga resultat på ex.vis spatial förmåga och förmåga att arbeta under tidspress och mycket höga på minneskapacitet och verbal förmåga.

  Men det är ändå skönt att inte kunna frestas att se sig som "missförstått geni". För det är jag inte. Dvs geni. Däremot möjligen missförstådd.

  ReplyDelete
 6. Håller med. Alltför ofta så är "missförstått geni" detsamma som "rättshaverist".

  För att citera en anonym kontributör på nätet: "It's one of the problems of being ahead of the pack, I think: if you're not running with the pack, you're automatically on the fringe, which puts you in close association with those who end up on the fringe for, ahem, other reasons.”

  ReplyDelete
 7. Greta Thunberg börjar förespråka FOLKMORD...när? Tio miljarder människor är väl lite för mycket. Eller?

  ReplyDelete